Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pszczoła MAjka

KObiety starajace sie o dziecko za wszelka cene - NIE WARTO

Polecane posty

Gość Pszczoła MAjka

Kobiety, ktore poronily, badz maja trudnosci z zajsciem w ciaze, rwa sobie wlosy z glow, rozpaczaja, lecza sie, przechodza bolesne zabiegi, wydaja fortune na in vitro i tym podobne, a ja pytam: PO CO??? One nie maja dzieci, wiec nie wiedza, ze tak naprawde petle na szyje sobie szykuja... Rozjerzyjcie sie wokol: ile jest meneli wsrod doroslych - to tez kiedys byl czyjs malenki synek czy corka. Ile jest zdeprawowanej mlodziezy - jak wyzej. Ile okropnych, rozpuszczonych dzieci, wijacych sie w histerycznych spazmach na podlogach hipermarketow.... ile opuszczonych starych rodzicow - gdzie sa ich dzieci, dla ktorych oni poswiecili swoje zycie??? Wiem, ze sa tez wspaniali ludzie, ale ile rodzice musieli drogi trudnej przejsc, by na takich wyrosli, to tylko oni sami wiedza. NIE warto miec dzieci, po prostu NIE WARTO!!!!

Gość ile idiotek na kafe
co siedzą i takie pierdoly jak wyzej widac wypisują. No nie warto!! :P

Gość Pszczoła MAjka
Tak jasne pisz co chcesz, jak ja patrze na te zameczone mamuski w parku z bachorami to mi sie rzygac chce...

Gość nie wolno rzygać w parku

Gość popieram autorke..

Gość gdyby
twoja matka mowila ze niewarto to ciebie tez by nie bylo:P

Gość ewela1777
Wybacz ale dla mnie jestes jakas zacofana niekompetentna osoba. Rodzimy sie po to zeby dac zycie innym!!!! a jesli masz jakis z tym problem to zachowaj to dla siebie. Swiata nie zmienisz takie ono jest to jest nasza isja aby dac zycie nowemu pokoleniu

Gość paula2op
moze i cos w tym jest ,ale tak nie mozna podchodzic do zycia bo inaczej po co ludzie mieliby w zyciu konczyc szkoly ,probowac robic kariere,budowac dom itp...przeciez nie warto i tak kiedys odejda z tego swiata i po co to wszystko-tyko co by nam wtedy zostalo??? czekanie na smierc???

Gość ewela1777
Oby mniej sie rodzilo takich ludzi jak ty

Gość saleminka8
Pszczoła MAjka dorośniesz to się przekonasz i o jakich bolesnych zabiegach mówisz?? chyba nic nie wiesz o tym. Jeśli ktoś czegoś pragnie to dąży do tego,a jeśli ktoś chce dziecko to tak samo się o nie stara,wiec nie widze sensu takiego tematu !