Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudda

uczucie które nie powinno sie narodzić

Polecane posty

skoro nic sie nie stalo, i zdrady nie bylo to po pierwsze w czym problem a po drugie, czemu nie opowiesz o swoich rozterkach narzeczonemu?

Gość rosablue
Moim zdaniem jak nie urwiesz definitywnie tego kontaktu, to się zaangażujesz na amen. A wtedy seksu też zapragniesz, choć dzisiaj jeszcze o tym nie myślisz.

Gość rudda
dziwne---jest tak jak piszesz to uczucie pojawiło sie chyba dlatego że n potrafi byc dla mnie dobry opiekuńczy cierpliwy, lubi spędzac ze mna czas i wogole..Tylko dlaczego ja zamiast sie tym cieszyć to przeginam w druga stronę? tego własnie u siebie nie rozumiem i wnerwiam sie sama na siebie Dobrze ze chłopak cierpliwy bo na jego miejscu sama bym sie wkurzyła na taką jęcząca kolezankę ktora ciągle coś wymyśla, cos chce i ma jakies wyimaginowane problemy po to tylko aby on sie jeszcze bardziej mną zajmowała chciałabym byc radosna tak jak kiedyś w jego towarzystwie, obojgu by było nam łatwiej szczery---a ty opowiadałbyś swojej dziewczynie ze jakas laska ci sie podoba?

Gość rudda
rosablue---kontaktu nie urwę bo codziennie sie widujemy, a poza tym chybabym sie zatęskniła seksu nie bedzie nawet jakbym ja hipotetycznie tego chciała to n chyba by prędzej wybiegł z łóżka nag niż mnie przeleciał

Gość dziwne to co piszesz
zawsze szczery-----fakt, dziwny jest ten swiat

Gość dziwne to co piszesz
nigdy nie mow nigdy

Gość rudda
czuje że ja zrobiłam sie dziwna odkąd odkryłam w sobie to uczucie Nie chce tak!!!

Gość rudda

Gość rudda
jest jeszcze ktoś kto wie co przeżywam albo iał podobnie?

Gość upuppppp

Gość upuppppp

Gość gryzio
rudda prawda jest taka ze ty swojego goscia juz zdradzilas, nie fizycznie owszem, ale uczuciowo juz tak, a to jeszcze gorzej bo gdybys gdzies na imprezie popuscila szpary jakiemus frajerowi to smutne by to bylo dla twojego narzeczonego, ale przynajmniej bys do domu wrocila, ale jak ty juz potrzebujesz przytulenia innego meszczyzny to ja ci powiem ze ten twoj stabilny zwiazek bez fajerwerek to juz tylko przyzwyczajenie, strach ci tylek sciska na mysl ze musiala bys zwiazek od nowa budowac, jestes tchorzem, jestes zalosna i zal mi cie jeszcze bardziej niz twojego narzeczonego