Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siiksa

Panikara, ale czy ma powod ?

Polecane posty

Gość siiksa

Witam. Wczoraj 'wspolzylam' z moim partnerem. Nie doslownie, poniewaz on wchodzil i wychodzil,ze wzgledu ze nie mielismy zabezpieczenia ( tak wiem glupie) i do wytrysku nie doszlo. Dzis zaczelam czytac rozne rzeczy na necie o plynie ejakulacyjnym itp i z tego wynika, ze jest jakies prawdopodobienstwo ze moge zajsc w ciaze. Jestem straszna panikara, tym bardziej ze nie mam nawet 16 lat. Moj chlopak powiedzial mi ze podobno od dzis mam sie kapac w goracej wodzie, przed jakies 3 tygodnie, i wtedy jesli nawet bylabym w tej ' ciazy' to dojdzie do tak zwanego 'poronienia' . A wiec moje pytanie - jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy ? i czy ten sposob z goraca kapiela moze zadzialac ? prosze o szybka, skuteczna odpowiedz. Dziekuje, pozdrawiam

Gość siiksa
a wyobrazasz sobie 14 letnia dzieewczyne w ciazy ? bo ja nie. rozumiem ze to dziecko nie jest niczemu winne, no ale sory, ja jeszcze nie chce byc mama.

A nie wiesz o tym, że jak się podejmuje decyzję o współżyciu to powinno się liczyć z ewentualną ciążą ?

Gość o ludzie litosci
gorące kompiele w niczym nie pomogą. A twój chłopka to debil skoro wymysla takie bzdury. jesli nawet zaszłabys w ciązy to czy ty sobie wogule zdajesz sprawe co to jest poronienie??? Straszny ból, krwawienie, to jest niebezpieczne. Skoro nie chcesz byc matka w wieku 14 lat to nie rób wiecej takich rzeczy. Wez sie dziecko za nauke a nie za takie zabawy!!! Istnieje ryzyko ciązy, choc jest ono małe.

Gość siiksa
nie prawda, kapiele naprawde moga sprawic ze poprostu to ze mnie wyplynie. Ja jestem na 99 % pewna ze nie jestem, no ale ten 1 % zostaje. nie rozumiem tych negatywnych komentarzy, nie znasz mnie, nie znasz mojego zycia. skoro zdecydowalam sie na sex w tym wieku, to znaczy ze jestem gotowa, a to ze na tyle glupia zeby pozwolic mojemu chlopakowi we mnie wejsc bez prezerwatywy to moja sprawa, moje pytanie brzmialo calkowicie inaczej, nie prosilam o rozkazy i nakazy. ;)

na sex byłas dorosla a do bycia matka nie jestes?\\co Ty myslisz ze w ciaze sie zachodzi kiedy sie chce? wezz Ty sie dziecko lepiej za ksiazki a nie rwiesz sie do doroslego zycia? chcesz byc taka dorosla to naucz sie ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny.poki co masz fi bzdzi w glowie:/

Gość llllllllll
Dokładnie skoro jestes gotowa na sex to takze na ponoszenie konsekwencji. jesli nie jestes gotowa poniesc konsekwencji no to sory ale na sex tez gotowa nie jestes! Pozatym ty masz dopiero 14 lat, nie masz zielonego pojecia o zapłodnieniu. Najpierw pozwoliłas sobie wsadzic a dopiero potem przeczytałas ze jest mozliwosc wadki przez takie cos?! Jestes dzieckiem i jestes nieodpowiedzialna. A jesli tak łatwo by dochodziło do poronienia przez gorącą kąpiel to co druga cięzarna by roniła. Przecierz kobiety w ciązy tez biora kapiel i nic sie nie dzieje

Gość jooojjj
i stąd się biorą 14letnie mamusie.. licz się z tym że w tak młodym wieku łatwiej o ciąże bo organizm się przystosowywuje do jajeczkowania i owulacji i może być nawet częściej - więc gratuluje rozumu sikso - DO NAUKI I DUPE CI SPRAĆ !!!

Gość camember
dziecko drogie, jesli jestes w ciazy nie mozesz zabic swojeo dziecka!!!!😠 a ja mysle ze jestes rozwydzona bogata gowniaa ktorej si enudzi i rodzice nie maja dla ciebie czasu co sie dzieje z tymi dziecmi teraz???.... same sobie dziecinstwo odbieraja... jeszcze zatesknisz za byciem dizeckiem, zwlaszcza jesli jestes w ciazy

Gość 05.07.1985
nie chcesz dziecka nie chcesz byc matka to dupy nie dawaj!!!!!!!!!!! bierz odpowiedzialnosc za swoje czyny bo rece opadaja jak sie czyta takie idiotyzmy

Gość jooojjj
dziecko "wypłynie ze mnie" pod wpływem gorącej kąpieli - haha - ale się usmiałam - poronienie mogą spowodowac tylko pewne tabletki jest to bardzo bolesne i nieprzyjemne !!