Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkkkkiii mmaamama

Biała wydzielina w 37 tyg. ciazy?

Polecane posty

Gość werkkkkiii mmaamama

Obecnie jestem w 37 tyg. ciazy dzis zauwazyłam ze wyciekło mi duzo wydzieliny z pochwy koloru białego jak budyń.Co to moze byc?W 30 tyg. ciazy wyladowalam w szpitalu z zagrozeniem przedwczesnego porodu.Czy to moze miec jakies powiazanie.

Gość moze to tzw czop
.

Gość werkkkkiii mmaamama
Niestraszcie mnie ze to czop.Ja mam termin produ z OM na 5 kwietnia a z USG na 10 kwietnia.Mam nadzieje ze mała niezrobi mi takiego psikusa i poczeka jeszcze.Od jakiegos czasu czuje bol brzucha ale taki troszke mocniejszy niz okresowy.Ale ten bol trwa chwilke i puszcza a do tego twadnieje mi brzuch.Wiec biore nospe i magnez z zalecenia lekarza.Nastepna wizyte u gina mam dopiero 31 marca.

może czop, ale nie martw sie mi tez zaczoł odchodzić około 37-38 tyg. a urodziłam dzień po terminie

Gość werkkkkiii mmaamama
Juz od kilku tyg. czuje ze leci wiecej białawej wydzieliny.Czasami przybiera kolor lekko zóttawy- lekko brazowy.Zaczynam sie martwic.Ostatnio złapał mnie taki silny bol brzucha ze myslalam ze to juz.Ale bol ustapil.I mala zrobila sie stasznie ruchliwa.Czy to normalne.Jest to moja 1 ciaza, wiec tyle pytan.

musisz powiedzieć lekarzowi, zawsze jest inaczej, ale ja, moge ci powiedzieć, że właśnie 3 tyg przed terminem pojechałam do szpitala z silnymi skurczmi przepowiadającymi,

Gość werkkkkiii mmaamama
Najgorsze jest to ze ja mam za 2 tyg. przeprowadzke do nowego mieszkania,Teraz doslownie jestem juz na walizkach.Mam nadzieje ze niezrobi mamci psikusa i poczeka jeszcze troszke.

Gość tyulop
po 37 tygodniu dziecko jest juz zupełnie bezpieczne moze sie rodzic