Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała łezka w oku

Bardzo proszę o pomoc w angielskim...

Polecane posty

Gość biała łezka w oku

Musze napisać cv po angielsku, ale, że nie jestem prymuską w tym języku, mam pewne problemy. Większość udało mi sie jakoś sklecić. Pozostały mi jeszcze takie zdanka: 1 Zajęcie drugiego miejsca w gminnym konkursie ekologicznym 2 pełnienie funkcji gospodarza klasy i wykonywanie wszystkich obowiązków z tym związanych 3 Organizacja wycieczki klasowej do warszawy 4 Członkostwo w parafialnej scholi 5 Pomoc dzieciom w nauce czytania i pisania Byłabym naprawdę wdzięczna za pomoc. Z góry bardzo dziekuję :)

Gość biała łezka w oku
śpiewałam w scholi, tak to straszne...:P co kto lubi i pochwala, tyle komentarza z mojej strony

Gość biała łezka w oku
czy oprócz chamskiego bydlaka, nikt nie pokusi się o odpowiedź?? Proooszęęę......:)

Gość vodkatini
takich rzeczy NIE pisze sie w CV!

1 Zajęcie drugiego miejsca w gminnym konkursie ekologicznym 1.Taking the second place in comunal ecological contest

Gość biała łezka w oku
A my mamy właśnie takie coś napisać, bo to takie gimnazjalne CV :) Żebyśmy wiedzieli mniej więcej o co chodzi. Przepraszam,a le co innego 16-latek ma napisać w Osiągnięciach czy Doświadczeniach??

Gość biała łezka w oku
dziekuję bardzo :)

2 pełnienie funkcji gospodarza klasy i wykonywanie wszystkich obowiązków z tym związanych 2 Being the manager of the class and performing all the duties connected with it

3 Organizacja wycieczki klasowej do warszawy 3 Organizing the class trip to Warsaw

5 Pomoc dzieciom w nauce czytania i pisania 5 Helping children in learning reading and writting

Gość biała łezka w oku
bardzo dziekuję :) Pozdrawiam :)