Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspominka

molestowanie w dziecinstwie

Polecane posty

Gość wspominka

CZy ktos mil doswiadczenia zwiazane z molestowaniem przez osoby starsze? Mi przypomina sie wciaz kilka sytuacji z mojego dziecinstwa,chociaz staram sie o tym nie myslec,a bylo to juz ponad 20 lat temu.Nikomu o tym nie mowilam,moze powinnam?

Gość wspominka
mlodszy brat mojej mamy...ale nigdy sie nie dowiedziala o tym. Pierwszy raz zrobil to jak mialam moze 3 ,4 lata...nie byly to jakies brutalne zachowania ale teraz wiem,ze to nie bylo normalne

Gość mamuskaewa
:-(

Gość wspominka
nie ma nikt podobnych doswiadczen,to chyba dobrze.... A ja nie wiem,czy mam to dalej trzymac dla siebie,czy wyjawic

ja byłam molestowana ,ale poprzez słowa mojego wujka ..opowiadał mi takie rzeczy których ię dzieciom nie powinno

Gość kakakarara
moja przyjaciolka byla molestowana przez swojego wujka (brata jej ojca), jak do nich przyjezdzal i nocowal u nich to przychodzil do niej w nocy, bral jej reke i kladl na swoim penisie i mowil, ze teraz powinna poczuc cieplo :O a ona udawala, ze spi. miala 6-10 lat

a mi mój pokazał na plakacie goła babę i powiedział ,,popatrz ta pani jest goła" . Albo opowiadal mi ,że kobieta potrzebuje mężczyzny ,a mężczyzna kobiety.. Ale nie wiem czy to już było molestowanie

myśle, ze powinnaś. znajoma tragicznie skończyła, gryzła się z tym od małego, aż w koncu nie wytrzymała i zrobiła sobie krzywde. nigdy nikomu nic nie mówiła, nawet mąż nie wiedział. wszystko nosiła w sobie tyledziesiąt lat :(

Gość wspominka
ja nigdy nie slyszalam ani słowa przy tym,on kozystal z sytuacji kiedy bylismy sami, wyciagal czlonka i moje rece na nim kladl,albo kladl sie na mnie swoim wielkim cialem i wpychal mi jezyk do gardla ,dobierajac sie do moich spodni