Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość REDKASIULEC

OD 2 TYG JESTEM NA 1200 KCLA I ANI KG W DÓŁ!!!!!

Polecane posty

Gość Lusiii
A jak długo jesteś na tej diecie ? Może organizm po prostu magazynuje to co zjesz ... bo nie jest pewny co przyniesie kolejny dzień. Może głodówkę ?. Moze spróbuj jeść w stałych porach po małych porcjach. Wtedy może ogranizm będzie miał do Ciebie zaufanie ... że coś dasz jemu na przeżycie i przestanie magazynować ?

nie mam możliwości korzystać z basenu, bo tu gdzie jestem nie ma go. czytałam, że trenażer wioślarski jest bardzo dobry na odchudzanie, dlatego go kupiłam.poza tym wiosłując pracują te partie mięśni na pracy których najbardziej mi zależy...

Gość Lusiii
jedz duzo miesa

jem tylko chude ryby,gotowaną pierś kurczaka i jajka...i jem regularnie co 3-4 godziny.dieta jest wysokobiałkowa, nisko tłuszczowa ( mniej niż 20g) i nisko węglowodanowa.

Gość Lusiii
Ten post o mięsie to nie mój ... podszyw. Ale mięso powinno być w diecie. Zresztą tak jak wszystkie składniki odżywcze. Najlepie chuda wołowina bo ma najmniej kalorii, albo drób.

Gość Lusiii
jedz 6 razy dziennie :) wyzej podszyw

Gość ile cwiczysz
czyli tak jak mowiłam jest dieta podnoszaca metabolizm jesli nie bedziesz jesc wszystkiego nie zobaczysz efektow...to tak jakby robic kopenhaska a zjadac polowe tego co masz w ciagu dnia a potem ssie dziwic ze waga wolniej leci w dol niz tym co jedza wszystko...dieta wysokobiałkowa niskotłuszczowa i niskoweglowodanowa ma na celu podniesc metabolizm tak aby nawet po jej zakonczeniu metabolizm jeszcze przez jakis czas był "podkrecony" jesli ja sama modyfikujesz wywalajac posilek alboz zmniejszajac ilosc jedzenia nie majac o tym pojecia psujesz jej zalozenia...poza tym jedzenie na diecie musi byc ecie pecie bez przypraw zeby mniej sie chcialo jesc i bez soli zeby nie zatrzymywala sie niepotrzebnie woda... P.s. dieta podnoszaca metabolizm robiona ktorys raz z kolei zawsze da gorszy egekt niz robiona po raz 1...

Gość rozowasatyna
ja schudłam 4 kg w miesiąc ale jadłam po 700- 800 kcal i waga ruszyła dopiero po 2 tygodniach.