Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venus7460

ciaza czy owulacja?

Polecane posty

Gość venus7460

Moje cykle trwaly zawsze 24-25 dni,z wyjatkiem ostatniego ktory sie wydluzyl az do 32 dni,ostatnia miesiaczka byla 28.02.2009,od 04.03.09 do 11.03.09 uprawialismy sex, teraz takie pytanie czy moglam zajsc w ciaze? bola mnie piersi, niestrawnosc,bole w jajnikach,troche bialej wydzieliny z pochwy,czy to moga byc objawy ciazy czy zblizajacej sie owulacij?

Gość Ale...
sex bez zabezpieczenia?

Gość venus7460
tak bez zabezpieczenia, chcemy miec dziecko

Gość Masz...
bardzo krotkie cykle...wiec to roznie moze bywac, a nie obserwowalas sluzu plodnego?

Gość venus7460
no wlasnie to trudne z tym sluzem,prze prawie cztery lata mialam spirale bez hormonow, 27.02.09 usunelam ja, wtedy tez zaczelo sie juz lekkie krwawienie, prze ten okres czterech lat nie zauwazylam zadnego sluzu, dopiero teraz jakas biala wydzieline jak maz,wiem ze przy krotkich cyklach moge zajsc w ciaze ale ten ostatni byl 32-sto dniu dniowy,chyba musze jadnak poczekac i za tydzien zrobic test,mam przeczucie ze w tym miesiacu nic z tego, czy ta biala wydzielina moze oznaczac ciaze? czy to przed owulacja, dodam ze mdli mnie juz od trzech dni,piersi bola , jajniki tez w brzuchu jak by jakies ciagniecia,nie chce za bardzo robic sobie nadzieje ze jestem w ciazy,bo tak bardzo chce byc z miloscia mojego zycia,juz nie wiem co mam myslec , te oczekiwanie doprowadza mnie do szalu,

Gość venus7460
no i jestem w ciazy, test pozytywny