Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuka pomocy plx...

warto dalej sie starac?

Polecane posty

Gość szuka pomocy plx...

Witam, mam problem otóż napisala do mnie super dziewczyna, mamy swietny kontakt ze soba, wspaniale nam sie psize ze soba i narazie jest to tylko kontakt przez gg i kom. Jest z mojej miejscowosci i wiedzielismy sie juz pare razy na imprezkach. Lecz... Gdy pierwszy nie zaczne rozmowy to ona nigdy sie nie odzywa. Jedynie pare razy na gg zacznie rozmowe jak mam zly humor czy cos. Troche czuje sie przez to olewany i tak jak by bawila sie moimi uczuciami... Jak mysliscie jest sens dalej walczyc i pisac do niej? PRosze doradzcie :) Pozdrawiam Marek

widzieliśmy się jużparę razy na imprezach? czyli? umówiliśce się czy widziałeś ja z daleka? bo widzieliśmy to można interpretować :D "tóż napisala do mnie super dziewczyna" dziewczyny chyba raczej żadko piszą z własnej inicjatywy do jakichś w sumie obcych typów ale jak cośto się nie znam więc nie biorę odpowiedzialności za tą pisanienię :P

Gość szuka pomocy plx...
Raczej tak jestesmy na czesc ale nie wiem czy ona chce czegos wiecej i boje sie troche podbijac do niej :P

Gość elektroniczny wampir
weź się za nią porządnie albo wcale , a nie piszesz farmazony na gg - gg to nie jest komunikator randkowy , mimo , że tak traktowany przez ludzi :D

Dziewczyny prawie nigdy nie pisza pierwsze. Ja na nk napisalem do fajnej dziewczyny. Troche gadalismy przez g potem sie spotkalismy w miescie i bylo super i ona jest super :) wiecej wiary w siebie Marku ;)

Gość ofermm a
no proszę, laska gościa zaczepia a ten się jeszcze nie wiadomo nad czym zastanawia.

to że kogoś laska zaczepia to może nic nie znaczyć ani do niczego nei prowadzić. W końcu daleka znajoma więc może zrobić bła i odezwać siędo kogoś kogo znając bliżej wcale by nie rozważała w takich kategoriach :P

Pewnie, ze to moze nic nie znaczyc, ale moze tez cos znaczyc nic nie jest z gruntu czarne, albo biale.

Gość szuka pomocy plx...
Po prostu nie wiem na co ona liczy, a nie chce miec pozniej rozczarowania ze po miesiacu pisania nagle nam sie urwie temat

Gość cindy loo
gdybym to była ja, to byłabym w niebowzięta, że facet którym się zainteresował odwzajemnia moje zainteresowanie i odzywa się pierwszy! :D - zależy O CZYM gadacie. ;) jeśli jest bardzo odważna i odzywa się od różnych facetów tak po prostu i w ogóle, to lepiej daj sobie spokój. ale jeśli ogólnie jest nieśmiala i nie nawiązuje łatwo kontaktów - to jest Twoja. :D taka musi się nieźle stresować przy rozmowach. ;)

Gość szuka pomocy plx...
teraz wyszlo ze stara sie zeby byly chlopak do niej wrocil... zaal. Olewam ja :P dzieki za odpoiwedzi ;)