Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnica

chora zazdrosc...

Polecane posty

Gość zazdrosnica

co jest juz objawem chorej zazdrosci? czy da sie z tego wyleczyc? Jak reaguje wasz facet na waszych najlepszych kumpli?Jak zachowuje sie z wami na disco? Moj facet wscieka sie gdy moj kumpel mnie przytula.. Powiedzial ze ma ochote mu wtedy wybic zeby:/

Gość z pytajnikiem
troche mu sie nie dziwie... a co Ty bys zrobiła, jakby jakas laska przytulala i pocieszala twojego faceta, gdyby go objela? postaw sie napierw na miescu partnera....zobaczysz jak to jest

Gość ppooooppooo
to ciebie trzeba leczyc a nie jego,no tulisz sie na oczach swojego faceta z jakimiś innymi i jeszzcze sie dziwisz ze on zazdrosny:O niektore baby to maja nasrane pod kopułką...:O

Gość zazdrosnica
No ok, a zazdrosc o przywitalne przytulenie kumpla jest normalna? Albo zlosc o to ze na disco rozmawiam i chichram sie z psiapsiolami... Moze to nie ejst ogromny problem, ale dyskoteki i imrezy z moim facetem nie sa dla mnie udane tak bardzo gdy jestem sama.. On by chial zebym chyba byla przez caly zcas kolo niego i patrzyla tylko an niego. To chore:|

Gość mimimiolalalala
Ehh... Ja wieczne sie koce ze swoim na imprezach, jak dojda do tego % roznie sie konczy, czesto wracamy osobo;P

Gość saaabinaaa
poprostu zalerzy mu na tobie

Gość zazdrosnica
No ale gdzie jest granica... Kazd potrzebuje troszkę wolności.. Boje się,że kiedys stanie sie to niebezpieczne...