Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czrne niki odpowiadać

Charakterystyka czarnych ników

Polecane posty

kobieta 27 178 jedno i drugie męża/chłopaka / kochanke:P tak małopolskie kropla w morzu średnie techniczne nie hahahahaha- miałam roczek usiadlam na smoczek nie mam

1.Plec-> K 2.Wiek->22 3.Wzrost->163 4.Wolisz chlopakow czy dziewczynki ?->żeby zycie miało smaczek...raz dziewczynka raz chłopaczek;) 5.Masz meza/zone/chlopaka/dziewczyne?->mam chłopaka 6.Dzieci ?-> niet 7.Wojewodztwo->mazowieckie 7.Ilu/ilu juz mialas /miales-> miałam 2 psy i 3 koty,myszoskoczka,kilka rybek, aktualnie posiadam chomika;) 8.Wyksztalcenie-> średnie, z maturą:P aktualnie studetka. 9.Dziewica/prawiczek ? ->Nie-dziewica 10. Kiedy stracilaś dziewictwo? ->15 lipca:P

Gość szczerze wam pragne rzec
i co, że niby mam sie tu wpisac? :o

Gość fajnie tak dalej D

Gość pindzia mindzia
Plec k 2.23 3.170 4. i ciastka i dziurki 5. mam partnera i kochanke 6. nie przepadam :o 7.opolskie 7.???????????????????????????? :o 8. średnie, ciagle studiuje.. 9.niestety nie 10. nie pamiętam, pijana byłam :o 11. zgadnijcie kim jestem :classic_cool:

Gość NAm
powiedz

Gość trywialnaaa suczaaa
ale proste :)

Gość podszyw hahahaha
jak chce charakterystyka kciukiem te verde dermiss prawiczka z wiara

Gość z kazdym dniem
tez

wiec chcemy wiedziec co nieco o was odpowidac 1.Plec - k 2.Wiek - 30 3.Wzrost - 173 4.Wolisz chlopakow czy dziewczynki ? - m 5.Masz meza/zone/chlopaka/dziewczyne? -m 6.Dzieci ?- 1 7.Wojewodztwo -mazowieckie 7.Ilu/ilu juz mialas /miales - kto by tam ich zliczył (żart) 8.Wyksztalcenie -mgr 9.Dziewica/prawiczek ? -nie 10. Kiedy stracilaś dziewictwo? -17 11.Indywidualne pytanie dla jakiego uzytkownika foruma

Gość nie ma ich czy co
?!

Gość nie ma ich
no i co :classic_cool:

Gość pindzia mindzia
nie:o wprowadzacie ludzi w błont:classic_cool:

Gość Hannibal Lekter
ja mam ochotę na tą szmatę trywialną wytargałbym ją za włosy kazałbym jej klękać i jeszcze wychłostałbym poslady i kazałbym ćućkać mojego palca u nogi myślicie że się zgodzi ? potrzebuje takiej łajzy :-(

a co mi tam:) 1. ona 2. 19 3. 152cm 4. facetow 5. mam. 6. nie 7. wlkp 7. nie licze 8. srednie 9. niedziewica 10. 16 11. he?

1 kobieta 2 22 lata 3 165 4 no jasne,ze chlopakow 5 mam chlopaka 6 nie mam 7 Pomorskie obecnie Szkocja 7 1 partner 8 srednie 9 ..... 10 w wieku 17 lat 11 nie mam pytania :)

Gość och wy pipki
gdzie jest te verde ?!

Gość słodziutka lolitka
1. kobieta 2. 20 3. 165 4. i chłopaczków i dziewczynki :P 5. szczęśliwie single lady ;) 6. szczęśliwie nie :O 7. m ;) 7. z 5 chyba 8. studentka 9. plomba zdjęta, skończyła się gwarancja :P 10. 20 11. a co mnie to :classic_cool:

Gość słodziutka lolitka
pozdrawiam środkowym palcem - a moze nie lubie czarnego, bo moja dusza jest kolorowa, he? :P

hehe ABW, CBA i IPN w jednym :D no ale ok, nie mam co ukrywać... 1. Mężczyzna 2. 31 3. 192cm wzrostu 4. Zdecydowanie i jedynie kobiety 5. Mam żonę, która też tu bywa ;) 6. Córka (prawie 2 latka), syn (prawie 2 miesiące) 7. małopolskie ile miałem? kobiet, lat, domów, aut? Chyba jednak chodzi o kobiety - stałych związków było 4, nie licząc obecnego. Co do kobiet to nie liczyłem. 8. wyższe - architekt 9. To chyba jasne - patrz punkt 5 i 6 10. 17 lat 11. Brak

Gość Czarne niki odpowiadać
1.Wiadomo 2.20 3.179 4.Bi 5.Chlopaka 6.Nie 7.Lubuskie , 3 8.Srednie tech. 9.Juz nie 10.18 lat

Gość te verde sraczaku
Komm hier !

Gość uppppppppppppppppppppppppp

1. kobieta 2. 19 3.163:P 4. czukierki :P 5. misia pluszowego mam :P 6. calą gromadke kuzynostwa 7. slaskie 7. [nie powiem] 8. 1,5 miesiaca srednie :P 9. [nie powiem]:P 10. jw

1. kobieta 2. 20lat 3. 166 4. Chlopakow 5. chlopaka 6. brak 7. Śląskie 8. kilka szczeniackich wlasciwie malo znaczacych i 2 powazne ( drugi trwa nadal i mam nadzieje ze tak juz zostanie ) 9. srednie 10. - 11. połtory roku temu 12, nie chce mi sie myslec nad pytaniami :P