Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czrne niki odpowiadać

Charakterystyka czarnych ników

Polecane posty

wiec chcemy wiedziec co nieco o was odpowidac 1.Plec 2.Wiek 3.Wzrost 4.Wolisz chlopakow czy dziewczynki ? 5.Masz meza/zone/chlopaka/dziewczyne? 6.Dzieci ? 7.Wojewodztwo 7.Ilu/ilu juz mialas /miales 8.Wyksztalcenie 9.Dziewica/prawiczek ? 10. Kiedy stracilaś dziewictwo? 11.Indywidualne pytanie dla jakiego uzytkownika foruma :D

Gość Mawronka uumówisz sie ze mną

Gość szkoda ty meno
:(:(

1. Kobieta 2. 21 lat 3. 163 4. Pewnie ,że chłopaków ;) 5. do niedawna nie 6. brak 7. Lubelskie 8. narazie średnie(studiuje) 9. nie 10. w wieku 18 lat

OMG.............:O:O:O:O Zaszalałeś/aś , bo nie wiem czy Ty serio chłop jesteś :O

noo dalej :D

sorry pomyliłam się ,ale dzisiaj mam kaca ;) 1. kobieta 2. 21 3.163 4.facetów 5. od niedawna nie 6. brak 7. 5 8. średnie 9. nie 10. jak miałam 18 lat

Gość juz ci opowiem
ale to niesprawiedliwosc jakas:D a orange to gorsza czesc kafe ? :classic_cool:

18 lat, chłopak, wolę chłopców 184cm, dzieci nie mam, ale marzę o nich, nie napiszę ilu miałem ;p Heh, nie jestem prawiczkiem, dziewicą też nie. Prawictwo i dziewictwo poszło się je**ć jak miałem 16 lat.

Eeeee tam Kafe nie psuje psychiki tak myśle :P

1. Mężczyzna 2. Ok 15 tysięcy lat 3. 300 kg 4. Diablice ale anielicami też nie pogardzę 5. Trudno określić jak wielki mam harem 6. Stworzone hordy demonów 7. Znajduje się w zbyt ciepłym klimacie jak dla mnie 8. Ile czego? (2 razy z rzędu 7 napisane) 9. Zawodowy kosiarz dusz i znakujący 10. Zgaduj :P 11. mniej więcej coś pomiędzy trzynastym tysiąc leciem przed tą erą a ok ponad dwa tysiące setnego roku tej ery 12. brak

sach - no ba, trza się lansować ;) Nie wiedziałem że też chłopców lubisz;) To mamy tęczowy ród na kafeterii;)

Moje IQ też raczej przez Kafe się nie oniży , nie mam sie o co martwić , teraz to sie przynajmniej nie nudzę :classic_cool:

Że hę ? Moust kto tak powiedział ? JA sie na fellow.pl nie lansuję :P

No widzisz nie zawsze. wiesz naraźie siedzę w domu i się nudzę to co mam robić ? Sama powiesz na Kafe idzie sie zrelaksować :P

Jak na fotce pe el siedziałem to mi sie w dupie poprzewracało , tam to psychika siada :O

Gość Czrne niki odpowidać
No teraz duzoo o was wiemy chcemy jeszcze wiecej

Gość Pomarańczki uspokoić sie
W penym, stopniu tak

Gość juz ci opowiem
jakie uspokoic? co to za narzucanie mi co jam robic😠 jestem tu po to, by dokuczac i...bawic sie:classic_cool:

1. chłop niepańszczyźniany 2.46 dla znajomych, rzeczywisty 446 wiosen 3. 5 cm wyższy od żony 4. tylko i wyłącznie żonę 5. mam żonę czyli koleżankę maużonkę, jak mówi kolega Fedorowicz 6. dwoch synów 7.pomorskie /kaszubskie/ 7.nie powiem, bo żona wie jaki mam nick, a udaję świętego 8. OMC mgr, ale tylko inż, bo przenieśli mnie do rezerwy 9.nie dotyczy 10. 22 lata, normalnie dinozaur