Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkk_A_A_a

tabletki antykoncepcyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kaśkk_A_A_a

biorę tabletki antykoncepcyjne już 2 miesiąc... zaczęłam już 2 opakowanie... z 8 tabletek już wzięłam z tego drugiego opakowania.. ale mam mały problem... TO znaczy tabletki biorę regularnie zgodnie ze wskazaniami ginekologa, o tej samej godzinie, ale na ulotce pisało że działanie tabletek jest natychmiastowe... wzięłam pierwszą tabletkę w pierwszy dzień miesiączki, miesiączka skończyła mi się po 5 dniach, 6 dnia pozwoliłam by skończył we mnie... a teraz jakoś głupio brzuch mnie boli i zrobił się jakiś większy!!! to jest przecież nie możliwe żebym zaszła w ciążę ale słyszałam o takich przypadkach że dziewczyny brały regularnie i zaszły...chociaż nie wiem czy to do końca możliwe, bo w czasie przyjmowania tabletek nie ma się dni płodnych.... Proszę was o wyrozumiałość, jestem początkującą dziewczyną ... z góry dziękuję

Gość kaśkk_A_A_a
czy na prawdę nikt się nie wypowie??????????????????????????????

ale pozwoliłaś mu na to przy drugim opakowaniu ? bo jeśli tak to nie jesteś w ciąży napisz mi jeszcze tylko jakie bierzesz te tabletki ? moj ginekolog powiedzial mi ze sa tabl. tanie,skuteczne(srednia cena), i drogie ktorej tez sa tak jak poprzednie skuteczne ale drozsze ze wzgledu na firme :)

Gość oczywisciecccccccccccccccc
kasiu nie jestes w ciazy ja tez stosuje tabletki yasmin slono place, ale zostaly w trakcie badan dobrze dobrane i moj partner tez we mnie konczy