Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość davetch

co o tym sadzicie czy zrobilem coś niestosownego

Polecane posty

Gość davetch

wczoraj dziewczyna spotkała się ze mną w pizzerii zamówiliśmy pizze i picie powiedziałem ze każdy płaci za siebie.Jak to usłyszała to obraziła się na mnie była wściekła na mnie powiedziała ze jestem bezczelny i mam tupet coś takiego jej proponować tym bardziej ze to spotkanie wyszło z jej inicjatywy ja chyba nic złego nie zrobiłem mówiać ze każdy za siebie płaci, nasza znajomość jest na stopie koleżenskiej

Gość wkurzonanamaksa
ale wyskoczyłeś :O prawdziwy facet z ciebie :O

Gość bbhhh
pewnie ze nie

Gość Harry Melchior
niektóre kobiety-dziewczyny szukaja frajerów sponsorów dobrze zrobiles to ze zapronowałes ze kazdy placi za siebie

Jeżeli to tylko Twoja koleżanka i spotkanie nie było w charakterze randki to nie rozumiem jej oburzenia.

niektóre laski pokazuja fochy-achy a ja ciebie zapraszala to powinna powiedziec z góry ze oczekuja sponsoringu bezczelne sa niektore dziewczyny wez ja kopnij w tylek moze sie czegoś nauczy

Gość El Hombre
dobrze zrobiłes popieram ciebie

Gość elle5
Nie jestem skapa i lubie wydawac kase, ale jesli facet poinformowalby mnie, zew placimy osobno, to zaplacilabym za calosc i nie spotkalabym sie z nim juz wiecej:O

Gość davetch
nie byla randka tylko normalne spotkanie kolezeńskie

Gość sfdsfsf
ale jakbys wybral sie na randke to zaplacilbys za swoją dziewczyne? Oczywiscie nie masz obwiązku placic za swoje kolezanki:) no bo to normalne:) ale RAZ na JAKIS czas mozesz cos kolezankom postawic:) Jak sie spotykamy w paczce to np moj chlopak czasami stawia cos moim kolezankom, nie mowie ze notorycznie ale zdarza sie ;) Moze po prostu jakims dziwnym tonem powiedziales to ze placicie osobno:) :P

Gość davetch
powiedziałem normalnie bez krzyku za kazdy płaci za siebie, uwazam ze postąpłem uczciwie dlaczego miałbym placic z koleżanke tego nie rozumiem

Gość buża
dziewczynie sie stawia gdy ma się w stosunku do niej zamiary seksualne a ona przyjmując godzi sie na więź etotyczną it

Gość Brzydki Nikski Beznadziejny
"ym bardziej ze to spotkanie wyszło z jej inicjatywy ja chyba ni" jak ona zaprasza to ona płaci więc i tak poszedłeś jej na rękę :D

Gość Kamil -89-
pieprzone kobiety stawiaj im tylko nie kazdy lezy na pięniądzach słusznie postapiłes ja bym kazał jej za wszystko zapłacic bo ona zaprosila ciebie

Gość sfdsfsf
"dziewczynie sie stawia gdy ma się w stosunku do niej zamiary seksualne" CHyba Cie pogielo!! tyle razy mi koledzy stawiali i co kazdy mial zamiar seksualny?? a Wy faceci to jestescie skapi i tyle !:P

jesli to ona zapraszala to ona powinna placic albo kazdy za siebie skoro sie oburzyla to jakas rozwydrzona panna szukajaca \'jelenia\'

"a Wy faceci to jestescie skapi i tyle ! " a ty jak wiadać jesteś interesowana :D oni skąpi bo za ciebie nie płaca... ty za nich nigdy nie zapłacisz no ale to naturalne :O buhahahahah :D było przed zmianami społecznymi rónouprawnieniem, rewolucją seksualną :D

Gość wreerw
cóz... na jej miejscu zachowałabym klasę, z uśmiechem zapłaciła za siebie i... nigdy więcej z Tobą się nie spotkala

Za dame sie dziołcha uważa :O, sponsoring jest teraz na topie 💤 W końcu to tylko koleznaka , nie widzę nic w tym złego, co innegoi gdyby to była Twoja dziewczyna , to tak nie wypada :classic_cool:

Gość ona mloda 20
zrobilabym tak samo jak wreerw ;)

Gość dodaje temat
to powinno wygladac inaczej - Ty wyjmujesz calosc kasy za pizze a ona powinno powiedziec nie, ja zaplace i ty sie zgodzic facetowi nie przystoi mowic tego co powiedziales

Gość wreerw
Dokladnie. Nie chodzi o to kto kogo zaprosił ani czy to jest koleżanka. Chodzi o to że po chamsku powiedziales "ale każdy płaci za siebie!". Na mnie zrobiłoby to kolosalnie złe wrażenie.

Gość djdjd
Śmieszne jesteście panny gołodupne. Ja zawszę płacę za siebie. Tyle.

Gość djdjd
I na ogół to ja mówię: płacę za siebie już przy zamawianiu żeby było jasne.

Gość wreerw
Ale skoro oni w ogole o tym nie rozmawiali, a on nagle wyskakuje z tekstem że każdy płaci za siebie, to olałabym takiego pana (nawet kolegę) sikiem prostym. Inna sprawa że ona powinna zapłacić za siebie, powinna wyciągnąć portfel. Ale tekst którym on rzucił jest niewybaczalny.

Gość Remex
do "wreew i ona młoda 20" ja na takie jak ty to bym nawet juz nie spojrzał na was bo na wasz widok to mnie brało mdłości widać ze szukacie jeleni i sponsorów was trzeba omijać z daleka

A może ona chciała za siebie zapłacić, tylko ty wyskoczyłeś z takim tekstem? :D I kobiecie nerwy puściły. :D

Są 2 mozliwości: 1. Chciała zjeść pizzę, ale szkoda było jej kasy, zadzwoniła do jednego z kolegów jeleni, żeby ja nakarmił. 2. Zaprosiła Cię bo Cię lubi, ale chciała poczuć się damą. Być może dla niej to był wstęp do randki i zrobiła pierwszy krok, a ty się nie zoorientowałeś i traktowałeś ją dalej jak koleżankę. Jak jej powiedziałeś, że każdy płaci za siebie, to tak jakby dostała kosza. Tyle, że gdyby miała klasę, to by zagryzła zęby i zaplaciła za siebie, bez fochów. Pytanie czy zaprosiła Cię bo chciała z tobą miło spędzić czas (nie koniecznie randka i flirt), czy chciała tylko aby ktoś za nią zapłacił, bo miała ochotę na pizzę. Trzeba było to wyczuć. kolezance jeśli się lubicie tez mozna czasem coś postawić. Wypadałoby być dżentelmenem.