Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shshshshshs

pomocy rozstepy na ramionach

Polecane posty

Gość shshshshshs

pojawily mi sie na lini ramion (jak ramiona do tulowia zacze to sa widoczne) rozstepy. i zeby to byly tylko linie czerwone. nie :O miejsce to jest suche i takie zrogowaciale w dotyku :O co robic? wiem, ze juz mi nie znikna, ale co zrobic by nie byly takie suche i by je wybielic? nie zaloze juz bluzki na ramiaczkach. pomozcie :(:(

Gość bbhhh
zastosuj krem przeciw rostepom dla kobiet w ciazy na suchosc tez pomoze

Gość dziekuje eee
on jest dostepny w aptece? nie wiecie jak sie nazywa? i w jakiej cenie? nie chcialabym zeby wcisneli mi jakis kit

Gość zuuuuzik
Ziajka :D mamia :D cena ok 11 zł :D polecam :D ja miałam na biodrach, a jestem bardzo młoda i mi to przeszkadzało... teraz są one białe... zimą wygląda to okropnie ale latem prawie nie widac :D teraz mam na brzuchu masakra są czerwone i nie bledną w ogóle... jestem szczupła... tylko, że mam słabe tkanki i dlatego tyle mi ich powstaje ale na szczęście na ramionach jeszcze nie mam :D Pozdrawiam :)

Gość kurcze nie mam pojecia
czemu mi sie zrobily na ramiocnach, i tu takie paskudne :( takie szorskie i zrogowaciale. sprobuje. pojde do apteki i kupie ten krem dla ciezarnych kurcze, zeby chociaz te zrogowacanie minelo, bo jeszcze bardiej uwypukla te rozstepy. nawet nie widzialam tego tylko mi kolezanka nagle "jeju co ty masz na rece? :O" masakra :O

Gość zuuuuzik
cieżka sprawa ja nie mam ani suchego ani zrogowaciałego :D wszystko gładziutkie tylko, że jestem w biało - czerwone paseczki :(

Gość bbhhh
no to ja wam powiem. nie trzeba isc do apteki moze byc drogeria albo jakis rossman np. jest tego mnustwo. urodzilam dwoje dzieci i z rozstepami bylam na ty. moim zdaniem najlepszy byl krem gerbera ale moze byc wiele innych wazne zeby to byl krem nie balsam. a jak rozstepy zrobia sie biale to napewno pomoze masc na blizny( niestety na recepte ale internista powinien wypisac)contratubeks.rozstepy pojawiaja sie gdy skora sie zbyt mocno i szybko rosciaga np.przy dojrzewaniu, gdy szybko rosna miesnie , gdy sie szybko i duzo przytyje i td. ja mam nawet rostepy pod piersiami malo widoczneale sa.