Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kseńńiaaa

Drgająca prawa powieka...

Polecane posty

Gość Kseńńiaaa

Hej. Ostatnio samoistnie drga mi prawa powieka, czym może to być spowodowane? Jest to bardzo wkurzające, dlatego chciałabym sie tego porblemu jakoś... pozbyć. Prosze o odpowiedz.

niedobor magnezu - wez najpierw podwujna dawke a pozniej przez jakis czas normalnie po kilku dniach nie bedzie drgania

Gość Kseńńiaaa
biore magnez od kilku tygodni ...

Gość newproblem
Też to mam najlepsza jest kubek gorącej czekolady Przeprowadziłem badania od czego mi ubywa magnezu i wyszło jak piłem długo kawę albo energy drinki to wtedy mi zaczynały drgać

Gość gosiaczekrrrrrr
od ilu tygodni bierzesz magnez i w jakiej dawce? to wazne! bo takiego czegos mozna pozbyc sie nawet po paru tygodniach dopiero...musialas miec duze braki w megnezu i dlatego sie to tak objawia, ja tez mam drgaznia w nodze pomimo ze magnez biore codziiennie od pol roku,ale wpo1-2 tabl>>>> lekarz na to(bo pytalam przy okazji) ze to za mala dawka, kazal brac 3 razy dziennie po1-2tabl!! warto tez zbadac poziom magnezu we krwi zeby sie upewnic ze masz go malo:)!nie martw sie drgania sa na bank od braku magnezu!!!!bierz go nadal ale zwieksz dawke

poprzedniczka ma racje!!!!!!!mi lekarz powiedzial ze trzeba brac nawet do 3 miesiecy duza dawke wtedy bedzie jakis efekt, wiec zwieksz dawke i ogranicz kawe, herbate,a za to jedz czekolade:)