Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bateria alkaiczna

Czy do pracy w sekretariacie szkolnym trzeba ładnie się ubierać?

Polecane posty

Gość bateria alkaiczna

Dostałam taką pracę i się zastanawiam jak się ubierać. Bywałam w róznych szkołach i tam róznie, sekretarki przeważnie stare w garsonkach, wiecznie niezadowolone, albo ubrane normalnie spodnie i jakaś blzuka i podkoszulek. Ja tak nie chcę. Czy taka spódnica nie będzie za elegancka? Może warto wyrobić sobie pewien styl, typowo biurowy, skoro sekretariat jest wizytówką firmy. http://www.allegro.pl/item569607527_spodnica_olowkowa_podwyzszona_z_paskiem_r_42.html

tak czy inaczej to biuro... a do biura wiadomo ładna bluzeczka nie koniecznie garsonka lub spódnica mogą być nawet dżinsy i do tego żakiecik a pod spodem bluzeczka z kołnierzykiem , wiesz chyba nie ubierzesz sie w dresy bo to praca. a tak ogóle to głupie pytanie:(

Gość bateria alkaiczna
Z ciuchami cięzko mi kombinowac. Noszę 40-42 rozmiar.

Gość bateria alkaiczna
No ludzie pomózta

...elegancko styl biurowy.. ...ale czasem...może to być spódniczka + ..... dźinsy+....szpileczki, elegancka bluzeczka nie patrz na minioną epokę Ty jesteś Ty i masz być wizerunkiem,...a różni ludzie przychodzą do szkoły, biznes, rodzice, kurator.... ...jak cię widzą, tak ...

Gość bateria alkaiczna
Kupiłam sobie rozkloszowaną spódnicę, bluzkę, sweterek zakiecik, kozaczki an szpilecce i tak się zastanawaim czy nie za oficjalnie ale z drugiej strony dyrektor codziennie w garniaku:(

Gość małakotka
Ta spódnica jest koszmarna! No i przypadkiem nie wystąp kiedyś z pępkiem na wierzchu! Do pracy w urzędzie chodzi sie w kostiumie, ostatecznie w spódnicy i bluzce (a najlepiej tzw. bliźniaku), w garniturze (kobieta - spodnium). Żadne koronki, falbanki, szpile 15 cm odpadają. Tak jak agresywna biżuteria, nawet ze szlachetnych kruszców; mały zegarek, obrączka, niewielki 1! pierścionek.

Gość bateria alkaiczna
Czemu koszmarna? Klasyczna a klasyka nigdy nie wychodzi z mody!