Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaD

Jak przeprosic chłopaka

Polecane posty

Gość jaD

Hej. Byłam z J. prawie 2 lata. Układało nam się suuper. Zaczął do mnie pisac chłopak ze starszej klasy-M. No i ja głupia zerwałam z J. i poleciałam do tamtego. Po jakiś 2-3 tygodniach zerwałam z M. bo nie ukłądało nam się. Następny miesiąc byłam sama, ale pisałam do J. żeby mi wybaczył. Pisał że boi się mi wybaczyc, że nie ma do mnie zaufania.. Ja mu pisałam ze wiem i ze to mój błąd był i że go przepraszam, że żałuje... Pisał mi jeszcze że coś muszę zmienic. Ja nie wiem co !! pomocy. bo ja go potrzebuje, kocham.. tesknie... :(( Co mam mu napisac? Odczepic się? Może poczekac? Proszę o szybką odp..

Gość na prostej drodze do anoreksji
odczep sie

Gość jaD
odczepic się? whyy?

Gość mrofeczkaaa
bo nie zaslugujesz na niego, daj mu spokoj

Gość imitong
odczepic sie - bo masz niestaly charakter, brrrr :P

Gość jaD
ale ja go kocham. wiem że to był bląd brakuje mi go..

Gość jaD
jakie znowu testy. ? CO mam zrobic????????????

Gość jaD
jaki?

Gość zrób mu OZP

Gość imitong
wybacz ale zdaje sie Ty masz charakter modliszki, do tego co rusz podoba ci sie inny. a skoad masz pewnosc, ze go kochasz ? moze to tylko chwilowy kaprys bo nie masz innego do wyboru faceta ?

Gość jaD
miałam już 3 propozycje od chłopaków i odmówiłam

Gość Ja zadaje sobie to samo pytani
juz od 30 kilku lat. :-O Moja rada: Walcz o niego ale madrze. Tzn nie narzucaj sie ale daj mu do zrozumienia ze go kochasz mimo wszystko. Moze ci przebaczy? Mnie nie przebaczyl ale tez nie walczylam o niego. Wyszlam od razu za maz i wyjechalam. On z rospaczy tez sie od razu ozenil z kolezanka ze studiow ktora tylko na to czekala.

Gość jaD
ale ja nie wiem co mam mu powiedziec bo jak bede pisała 'przepraszam...kocham cie' to to pewnie bedzie zarzucanie się

Gość jaD
jestem dziewicą wystarczy ci ?

przestan sie nim interesowac na razie.. Udawaj ze to ty jestes obrazona na niego. Niech zacznie sie on glupio czuc w tej sytuacji. Jezeli choc troche cos do ciebie czuje to sie zaniepokoi taka cisza. Czesiu z klanu. nie wiem czy taka teraz jest mlodziez ale zeby mi ktos dawal miliony to do kogos o takim wulgarnym podejsciu do sprawy nie chcialabym wrocic nigdy. Gdzies ty sie czlowieku wychowywal? Czy nie masz jakiegos taty czy dziadka??

Gość jaD
dzięki . a czesio weź odwal się to że ty sie puszczasz na lewo i prawoi nieznaczy że każdy taki jest

Gość jaD
boję się ze go stracę, że jak nie będe pisała to on zapomni o mnie..

musisz tak zrobic zeby nie zapomnial.. ale jednoczesnie nie narzucac sie. Niechcacy wciaz znajdowac sie w tych samych miejscach gdzie on.. chodzisz moze do tej samej szkoly??

Gość jaD
tak ta sama. ale jeśli chodzi o sms to pisac? a jak pisac to co ma w nich byc? bo ja go kocham :(( :( :( :( :(

Nie pisz zadnych esemesow to go tylko zdenerwuje. Jezeli juz raz mu powiezialas ze go kochasz to nie musisz powtarzac w kolko. Zrob sie na bostwo i niech cie widzi z daleka.. w towarzystwie przyjaciol i kolegow ze szkoly. i niech sobie pomysli co wlasciwie stracil.. Nie ma nic gorszego niz narzucanie sie . W ten sposob stracilabys go na amen. Jezeli jeszcze nie powiedzialas mu ze go kochasz to zrob to ale tylko raz i nie przez sms ale jakas trwalsza poczte.

wyślij mu pocztą przenoszone majtki. Jak poczuje feromony, to ocipieje i padnie u twóch stóp......

Gość jaD
napisze mu dzisiaj ze go kocham i tyle. ok ? majtki?? :):):)

tak ale nie smsem tylko e-mailem albo normalna poczta. Ta ostatnia malo w uzyciu ale jest najromantyczniejsza.:-) Potem tylko twoja kobieca inteligencja ci zostaje. Pamietaj nie narzucaj sie. On musi dojrzec do tego aby ci wybaczyc. Pa pozdrawiam i spadam

Gość jaD
dalsza część... ;( zacząl mnie ostatnio wyzywać.. [od szmat, wieśniar, ect.. ] i ja tez mu powiedziałam [idż się jebać] i teraz ma focha, wogole nie chce pisać, nawet się spotkać, pogadać... nic !!!!powiedział ze ma jakąś przyjaciółkę i że myśli ze im się ułozy... i jeszcze pisał ze ja w jego sercu juz nie znajdę miejscaaa... po tym chciałam się zabić.. zobaczył mnie jego kolega i odrazu mu napisał a ten tylko [prosze uspokój się, nie rób tego..] poszłam 2raz na most chciałam skoczyc.. ale złapała mnie moja przyjaciółka ;** . na ręach i nogach mam wyrytre jego inicjały... ciełam sie... jeezuuu !!!!!! kochaaaaaaaaaaaam cię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!