Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnainiewidzialna

dla facetow jestem niewidzialna

Polecane posty

Gość smutnainiewidzialna
jedna zasada dla cienkich wlosoa nie cieniuj na dlugosci! powinny byc sciete warstwowo o lekko tylko pocieniowane koncowki---- moich wlosow jest tak malo ze o zadnych warstwach nie mozna tu mowic

Gość smutnainiewidzialna
nie nie na chlopaka. aktualnie mam takie wlasnie do brody i smetnie wisza takie siurki bez zycia. co je uloze to zaraz sa przyklapniete

niewidzialna a czy ty uwazasz ze faceci zwaracaja uwage na taie detale jak wlosy? cycki ok ale wlosy? szukasz dziury w calym....mam kolezanke ktora jest otyła... a facetow ma zawsze na peczki.... kwestia charakteru....wiec nie szukaj proble,u tam gdzie go nie ma

Gość asiaaaaaaa
warstwowo tzn pod spodem sa krotsze ...sprawia to wrzenie ze jest ich wiecej i nawijaj na walki sama mam takie wlosy mam sciete tak jakpokazalam na zdjeciu tylko grzywke mam dluga z ukosa:) najwazniejsze to dobry fryzjer ktory bedzie umial sciac takie wlosy ja juz taka znalazlam:) i takich wlosow nie cieniuje sie brzytwa tylko zwyklymi nozyczkami

Gość zagesc sobie wlosy

Gość asiaaaaaaa
kurcze, wklej jakos fotke nie musi byc twoja chodzi mi o wyglad wlosow nie wierze ze az tak zle:D

Gość smutnainiewidzialna
ja wlasnie dopiero niedawno zdalam sobie sprawe ze wlasnie takie detale sa wazne. mam sasiadke sliczne krecone geste wlosy, twarz taka sobie, zeby toche krzywe, ladny biust, charakter nie za specjalny a od facetow sie opedzic nie moze

Gość smutnainiewidzialna
tak wiem o co chodzi z tym scieciem bo tez tak mialam obciete a efektu zadnego tzn jak mi ulozyla w salonie to ok ale w domu umylam i na drugi dzien juz nie dalam rady tak ulozyc. jak poszukam fotke w necie jakas podobna to wkleje ale jak na razie to nie moge poszukac. to zdjecie mi sie nie otwiera wiec nie wiem asia jaka masz fryzure

Gość smutnainiewidzialna
do zagesc sobie wlosy-- to nie chodzi o gestosc tylko o cienka strukture i uparta na ukladanie. poza tym takie zageszczanie kosztuje sporo.

moja droga ja mam geste krecone wlosy i moj facet uwaza to za "szope" chociaz sie nie pusza..nie moja wina ze mam geste wlosy...... wybitnie piekna nnie jestem i jakos faceci tez za mna nie lataja..i co? i niestety obaliłam twoje teorie

Gość asiaaaaaaa
ja juz wiem gdzie jest twoj problem nie we wlosach i biuscie ty nie wierzysz w siebie porownujesz sie z innymi uwazasz sie za gorsza wiecej wiary w siebie! nie wiesz ze jak myslisz o sobie tak cie odbieraja inni?:P

Gość zagesc sobie wlosy
wlosy są bardzo wazne, ja mam ladną twarz ale co z tego jak wlosy liche. Mi duzo powypadalo z powodu roznych problemowzdrowotnych i chyba sobie zageszcze

Gość smutnainiewidzialna
http://www.stylistka.pl/images/forum/attachment/6137/4267_800x600.jpeg o np ta laska pisze ze ma cienkie wlosy a ja o takich marze ja nie twierze ze kazda o ladnych wlosach bedzie oblegana przez facetow ale jednak zdecydowana wiekszosc kobiet o takich atrybitach jak biust czy wlsoy ma wieksze powodzenie wsrod mezczyzn. takie sa moje obserwacje i nic nie poradze ze widze to co widze

Gość smutnainiewidzialna
no wiesz trudno czuc sie pewna siebie jak sie ma na glowie taka przylizana fryzure

Gość smutnainiewidzialna
fryzurka na tym zdjeciu jest sliczna. chcialam miec kiedys podobna ale niestety cos sie fryzjerce nie udalo bo po umysiu moje wlosy juz sie tak nie ukladaly

Gość asiaaaaaaa
jak to sie nie ukaldaly? walki pianka troche lakieru jakie jedwab i jest ok....to moj zestaw:D cienkie wlosy sa deliaktne musisz ze usztywnic po wymodelowaniu albo lakierem albo zelem w sprayu czymw w kazdym badz razie:D

Gość po oddechu
O KURWA JAKI DOWCIP

Gość jesuis
Wlosy sa zajebiscie wazne. Ja np. mam bardzo ladna twarz, ale co z tego skoro po 5 minutach na dworzu moje wlosy wygladaja jak lejace ulizane straki?:O Lepiej miec przecietna twarz, a piekne grube wlosy, ktore dodaja urody.

Gość smutnainiewidzialna
pianki zele lakiery tylko je sklejaja i zbija ja w straki i wygladaja jeszcze gorzej. probowlam juz wielu kosmetykow i nic. tez uwazam ze lepiej mniec ladniejsze wlosy a brzydsza trarz niz odwrotnie

Gość asiaaaaaaa
nie masz wplywu na to..masz wlosy jakie masz i musisz z nimi cos zrobic moze zakrec je lekko

Gość po oddechu
A MNIE SKORKA ZHUJA NIE SCHODZI

Gość mam podobnie jak Ty
w obu przypadkach: 1) cienkie włosy, a nawet masakrycznie cienkie włosy. Próbowałam juz różnych cięć, długość itd. i zawsze włosy miałam oklapłe :( Generalnie porażka. Włosy mnie bardzo czesto wręcz oszpecają. To, co z nimi robię to jest cały rytuał. Po pierwsze włosy musze mieć świeżo umyte (takie z drugiego dnia sa już zbyt oklapłe i nic sie nie da zrobić). Takie świeże włosy prostuję prostownicą z teflonowymi płytkami. Wtedy są gładkie, ale nadal oklapłe. Następnie tapiruję, dosłownie stawiam wszystko na głowie. Spryskuję lakierem dodającym objętości (takie sterczące włosy), a potem zaczynam włosy układać, zczesywać je w dół, ale zostawiając nalakierowany tapir przy nasadzie (wiem, dziwnie brzmi, ale nie wiem, jak to opisać). następnie całość po raz drugi spryskuję lakierem. I fryzura wygląda na puszystą, choć w dotyku to sam lakier :( Niestety utrzymuje się tylko przy ładnej pogodzie. gdy wieje wiatr, włosy sterczą na wszystkie strony i nici z fryzury. gdy pada deszcz, robią się wilgotne, zaczynają się skręcac i opadać i smętnie wiszą wokół twarzy. Moje włosy to koszmar, więc wiem, co czujesz. 2) Zero biustu - niestety mm tak samo. Noszę staniki typu pancerniaki. W takim wypchanym staniku wyglądam jak przeciętna kobieta bez stanika. Taki rozmiar. To, co ja wypcham normalna kobieta ma bez stanika!!! Straszne! To okrutny żart ze strony matki natury. Bez stanika wyglądam jak deska, rozmiar ss (same sutki). :(((( 3) A faceci? Cóż, miałam jednego, ale mnie olał. Ciągle zresztą się oglądał za cycatkami :(

Gość asiaaaaaaa
uzywaj dalej prostownicy a ozbaczysz jakie wlosy ci zostana

Gość smutnainiewidzialna
rady typu podkrec troche wlosy nic tu nie daja bo moje wlosy sa niepodatne na uladanie. nawet kiedys milaam taka trwala owocowa to prawie wogole nicnie chwycila. a najgoresze jest to ze mam juz cale mnostwo siwych wlosow tak z 40 % i musze je czesto farbowac :-( lakiery zele pianki powoduja ze moje wlosy sa jeszcze bardzie przyklapniete. stracilam juz multum kasy na rozne specyfiki a i tak polowe z nich wyrzucilam albo dalam komus bo sama ich nie uzywalam bo sie totalnie nie nadawaly do uzytku. o wietrznej pogodzie to nawet nie wspomne bo masakra jak sa bez pianki to fruwaja kazdy w swoja strone nawet przy lekkim podmuchu wiatru a jak sa nalakierowane to potem stercza takie kikuty kazdy w inna strone. na dodatek mam z tylu plaska glowe wiec nie wyglada to za ciekawie.

Gość asiaaaaaaa
no to ja nie wiem co doradzic:( moze wybierz sie do jakiegos stylisty dobrego fryzjere niech ci doradzi, albo napisz na forum pieknewlosy tam udzielaja porad

Gość smutnainiewidzialna
pisalam juz na rozne tego typu fora gdzie pisaly stylistki ale uwazam ze ich rady sa bez sensu bo co mi to da ze ona doradzi niby jakas tam fryzure a pozniej z moich wlosow ona nie wychodzi? naprawde przerabialam juz wiele fryzur i wiele kosmetykow. nadal wygladam beznadziejnie. ladne wlosy to 3/4 urody taka jest prawda. ze mna pracuje wiele kobiet i jesli chodzi o twarz to sa rozne ale wszystkie maja piekne wlosy i dzieki nim wiele zyskuja. gdyby im zabrac te wlosy i dac jakies liche to stracilyby bardzo wiele. czuje sie wsrod nich jak taka ges. poza tym mialam tez sytuacje ze chlopak powiedzial mi zebym zmienila fryzure. i to nie byla sporadyczna sytuacja bo chyba 3 razy tak sie zdarzylo. faceci mysla ze to takie proste hop siup i masz ladna fryzure