Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnainiewidzialna

dla facetow jestem niewidzialna

Polecane posty

Gość asiaaaaaaa
a taka jak ja wkleilam mialas?

Gość smutnainiewidzialna
asia----i te panie na tych zdjeciach co podalas maja niby cienkie wlosy??????? zenada jak czytam i patrze na cos takiego to mnie szlag trafia. te stylistki sa jakies porabane. te kobiety maja piekne wlosy. niech pokaza naprawde cienkie wlosy i fryzury. z tak ladnych wlosow to nie sztuka wyczarowac piekna fryzure. po czyms takim czuje niesmak i ogolna niechec to tych wsztstkich pseudostylistek

Gość smutnainiewidzialna
tak mialam ale pisze ze nie ukladaly sie tak jak na tym zdjeciu tylko z tylu byly takie przyklapniete i zupelnie proste nie tworzyl sie taki bob

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
smutnainiewidzialna wiesz ja sie nie dziwie ze faceci cie omijaja jak czytam twoje posty to widze ze jetses strasznie zakompleksiona i robisz mega zyciowy problem z przyklapnietych wlosow:o dziecwzyno nie masz innych problemow???????

Gość asiaaaaaaa
ale cienkie wlosy takie sa ze sa przyklapniete musisz je myc i ukladac kazdego dnia lub najw co 2 dni ...nie wyczarujesz z nich burzy lokow niestety:(

Gość smutnainiewidzialna
nawet jak przejrzalam to forum ktore podls to te dziewczyny co pisza ze maja cienkie wlsoy to jak popatrzylam na zdjecia to widze ze wcale nie maja takich cienkich tych wlosow i fajnie sie im ukldaja. asia---ale ja po 15 minutach mam wlosy takie jakbym co dopiero z lozka wstala. rano uloze dojde do pracy i zero efektu.

Gość atencion
Witaj kochana ja tez ostatniego czasu przezywam to samo, zauwazylam ze coraz mniej facetow sie za mn aoglada wczesniej bylo inaczej moze mam duzo wlosow ale za to krotkie i ochydne i do tego ostatnimi czasy udalo mi przytyc z 7 kilo teraz waze 64 przy 169 wiem moze to sie glupio wydawac ale jestem pulchna zwlaszcza na twarzy nie mam silnej woli zeby schudnac, mam okropny kompleks na swoim punkcie postanowilam cos zmienic, ide we wtorek przedluzyc wlosy do pasa, mysle ze to podniose moja samoocene postaram sie tez zrzucic moze ze 4 kilo jak sie uda, obiecuje ze bede dbala o wszystko co mozna jeszcze zmieniec, tez nie mam za duzych piersi, a tobie polecilabym bardzo usztywniony push up, nie wazne ze male wazne ze scisniete i blisko siebie ubieralabym bluzki z dekoldem ale nie obcisle i najlepiej jakies we wzorkie tak zeby z boku nie moc dojrzec ze sa male, faceci to wzrokowcy widza to co im sie narzuci,i dla efektu odrobine oliwki na dekolt tylko bez przesady, wogole jakies szpileczki i podkresl pupe...badz seksi wmow sobie to, przede wszystkim dbaj o siebie idz na solarke, tylko nie zeby wygladac jak jola rutowicz dodaj sobie odrobiny zdrowego wygladu co wy na to

Gość asiaaaaaaa
popieram poprzedniczke:) pupa jest nawet wazniejsza niz cycki ( dla facetow):D

Gość smutnainiewidzialna
ale ja jestem plaska nie mam czegosciskac zaden push up mi nie pomoze. moja dupa to juz oddzielna historia gruba, rozlazla, zaawansowany celulitis pomimo codziennych cwiczen

Gość tak kombinuję...
a może odwróciłabyś uwagę od włosów skoro tak Cię drażnią? Zrób sobie typową chłopięcą fryzurkę 4 cm z zadziorną grzywką (z charakterkiem) - u dobrego fryzjera oczywiście. Odpada CI wtedy temat odżywek obciążających włos, pianek, a przy db strzyżeniu nawet żel Ci niepotrzebny - chociaż może by je nastroszyć czasem dla draki :P Fryzurka chłopięca więc postaw na mega kobiece ciuszki... sukienki, spódniczki, szorty +fajne rajstopy - moda to już daje naprawdę miliardy możliwości. U mnie w szafie tej zimy królował zestaw: kozaki, sukienka i albo dziewczęca dresówka (obszyta koronką) albo rozpinany sweterek :)

Gość smutnainiewidzialna
ale mi nie jest do twarzy w krotkiej chlopiecej fryzurce. po prostu niekazdemu taka pasuje i juz. zreszta takie fryzurki o niebo lepiej pezentuja sie w przypadku grubych gestych wlosow

Gość fvgthy5
kochana, jak ty straszliwie narzekasz... :O ja tez mam maly biust, jestem szczupla, mam cienkie wlosy ktorych nie ukladam :P albo wiaze w kucyk albo rozpuszczone swobodnie, jestem drobna i mam raczej drobny tylek ale nie narzekam na powodzenie.... uwielbiam swoje cialo i twarz, nie jestem modelowa pieknoscia ale wiem ile jestem warta, wiem ze jestem seksowna mysle ze towj problem lezy nie w wygladzie tylko w samoocenie, tak jak ludzie pisali- kobiety sa rozne, male, duze, chude, grube ale to te pewne siebie przyciagaja facetow :D

Gość taka jedna0000
odłóż kasę i zagęść włosy

Gość smutnainiewidzialna
tez bym najchetniej zwiazywala wlosy ale jak juz pisalam mam cale mnostwo siwych wlosow na skroniach top juz w 100 procentach i jak zwiaze wlosy to jeszcze bardziej to widac tym bardziej ze z natury jestem szatynka

Gość tak kombinuję...
hmm... jak nie masz odstających uszu to uwierz mi lepszą opcją w Twoim przypadku są króciutkie włoski niż na siłe zapuszczone półdługie. Tzn, nie jestem tu wszechwiedząca... ot miałam koleżankę która - dosłownie - miała aż widoczne prześwity między włosami... Jej najgorszym błędem było ciągłe ich zapuszczanie (najdłuższe udało jej się wyhodować do "za uszy") oraz farbowanie na ciemne lub jaskrawe kolory (rude). No i moja nauczycielka chora na łuszczyce - ona z kolei postawiła na króciutkie włoski 2cm i naturalny blond... ale za to jej styl ubierania to mistrzostwo świata: rasowe retro: sukienki, spódniczki. A żeby zamaskować chorobę ubierała koronkowe rękawiczki do tych kobiecych zestawów. 100% kobiecości :) Wnioski mi same się nasunęły :)

Gość smutnainiewidzialna
uszy wlasnie mam troche odstajace i wolalabym je miec chociaz troche zakryte wlosami. mam bardzo plaska glowe z tylu i wolalabym dluzsze wlosy i jakas fryzure zeby troche te wlosy odstawaly i ukrywaly te plaskosc no ale z moimi wlosami nic nie zrobie

Gość tak kombinuję...
w takim razie króciutkie a tył nastroszony żelem lub gumą fryzjerska :) dobry fryzjer :)

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
ile masz lat autorko?

Gość shanon7
Zgadzam sie z autorka, nie ma nic gorszego niz cienkie wlosy, z ktorymi kompletnie nic nie da sie zrobic. Jak wlosow jest malo i do tego sam pojedynczy wlos jest cieniutki i lejacy, to jest totalna katastrofa. Nie mozna ulozyc zadnej fryzury, w spietych wlosach tez wyglada sie tragicznie, w rozpuszczonych to samo, po prostu masakra...

Gość tak kombinuję...
zresztą kasia stankiewicz ma odstające uszka, a o niebo lepiej wygląda (moim zdaniem) w krótkiej przylizanej fryzurce :)

Gość smutnainiewidzialna
mam taki ksztalt twarzy i glowy ze nie jest mi ladnie w krotkich wloach. zreszta juz to przerabialam i wiem co mowie

Gość smutnainiewidzialna
poza tym mam szeroie biodra grube posladki a gore wrecz wychudzona wiec taka krotka fryzura jeszcze bardziej zwieksza te dysproporcje mierzy gora a dolem.

Gość smutnainiewidzialna
dziewczyna na tym zdjeciu ma piekne rysy twarzy a wlosy geste i bhardzo grube przeciez to widac. przy cieniutkich nie za gestych i lejacych sie wlosach niestety nie ma tego efektu. zel tylko skleja wlos a na dodatek oslabia przez co bardziej wypadaja. tak na moe wlosy dzialaja kosmetyki typu pianki zele lakiery

Gość smutnainiewidzialna
ostatnio nawet fryzjerka powiedziala mi ze mam cienkie i miekie wlosy jak malutkie dziecko :-(

Gość tak kombinuję...
hmm.. no cóż dzielnie odmawiasz pomocy ;) a więc tak... są różne typy (wbrew pozorom) bardzo krótkich (nie krótkich) fryzurek - dlatego tylko dobry fryzjer stylista! Potem marsz do kosmetyczki która zrobi i nauczy Cie robić makijaż dzienny odpowiedni dla twego kształtu twarzy! :) Jeśli chodzi o kobiece ciuszki to tutaj kopalnią wiedzy po prostu jest internet. Moja sugestia jest tylko taka, że lepiej kupić 5 ciuszków świetnej jakości niż mieć całą szafę dziadostwa :) I koniec marudzenia - wiosna idzie :) Pozdrawiam!!

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
ile TY masz lat autorko?

Gość ewelkaaaaaaaaaaaa
autorce zamiast styilisty radze dobrego psychoterapeute

Gość tak kombinuję...
ta moja nauczycielka (pisałam wyżej) miała podobną tylko krótszą z tyłu i na naturalnym kolorze włosów (blond) zrobiła sobie trwałą (taki mini baranek na czubku głowy) - wyglądało porządnie!

Gość Candy08
włosy można przedłużyć albo kupić perukę,a co do biustu-kupić dobry push-up :) Na prawdę,problemy większości kobiet wynikają z ich samooceny,a nie wyglądu.Dlatego uwierz w siebie i zobaczysz że cienkie włosy nie mają nic do tego,czy będizesz podobać się facetom :)