Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnainiewidzialna

dla facetow jestem niewidzialna

Polecane posty

Gość smutnainiewidzialna
no albo bede sie zastanwaiac czy jakims pedofilem nie jest

Gość Ktoś chyba oglądał Housa D
takie jest życie, zamiast tracić energię na zamartwianie się i pytanie: dlaczego?, dlaczego? weź się do roboty, ja też tak kiedyś miałam, a flirtować też nie umiałam, zaczęłam się uczyć dopiero, tak już jest, że niektórzy dostają w życiu za darmo, a inni muszą ciężko się napracować, aha i nie oczekuj, że oczarujesz wszystkich facetów, wystarczy jeden, a może nawet 2? mierz siły na zamiary

Gość smutnainiewidzialna
flirtowanie zupelnie mi nie wychodzi jest wrecz zenujace w moim wykonaniu wiec sobie odpuszcze

Gość elekle
pomocna dlon.......jak na psychologa masz "ciekawe podejscie", sama uwazam ze mam problemy i sie zastanawialm czy nie isc po jaka fachowa pomoc psychologiczna. Ale ja dziekuje za taka jak mi ktos taki z mgr z psychologii powie ze bidole i sie uzalam nad soba. a jak juz dzisiaj sypie radami- jedna dla ciebie- prosze cie na radz osobie ktora stoi na krawedzi dachu...bo raczej ja zmuszi do skoku .

Gość lubię Housa
polecam czeską komedię "Wycieczkowicze" - poprawi nastrój na początek. A co do siwych włosów - na forum gazety.pl/kobieta jest cała dyskusja o tym, że siwe włosy mogą naprawdę świetnie wyglądać (ciągłe farbowanie na pewno Ci je jeszcze dodatkowo osłabia) i wcale nie świadczą o tym że kobieta jest zaniedbana. :)

Gość smutnainiewidzialna
moze i dobrze wygladaja u kobiety 50letniej ale nie 20 czy 20 paro letniej

Gość pomocna dlon....
a wg ciebie fachowa pomoc polega na pocieszaniu? psycholog nie jest od pocieszania tylko od pokazania drugiej osobie jak ma myslec i gdzie popelnia blad ja to wskazalam ale skoro wam to nie pasuje trudno chcialam pomoc...moze sie denerwujesz dlatego ze mam racje?przeciez narzekacie jakieto jestescie beznadziejne..wiec dlaczego cie to denerwuje tylko stw fakt a co do psychologa to idz leczenie to nie jakies rady na forum tylko terapia czasami dosc dluga 🖐️

Gość lubię Housa
dlaczego nie? intrygująco! Teraz już takie czasy, że ludzie szybko siwieją. Szczególnie widać to u mężczyzn - dwóch moich znajomych juz w wieku 22/23 lat miało szpakowate wstawki z boku głowy. Kobiety fakt - farbują włosy, ale często weź pod uwagę jest to spowodowane tym, ze jak się już raz zaczęło to później niełatwo przestać - syf z odrostami.

Gość smutnainiewidzialna
ja farbuje na brazy bo braz to moj naturalny kolor . mam cale skronie siwe i nie wyobrazam sobie tak chodzic. na reszcie glowy tak mnie wiecej polowa siwa :-( wyglada to upiiornie i z dobrym wygladem niewiele ma to wspolnego. moze u naturalnych bondynek nie wyglada to zle ale u szatynek i brunetek to niestety cos bardzo nieestetycznego i postarzajacego

-> psycholog nie jest od pocieszania tylko od pokazania drugiej osobie jak ma myslec i gdzie popelnia blad -> tu się mylisz psychologu od siedmiu boleści, lubisz rządzić innymi? jesteś tylko psychologiem (i to kiepskim), a nie Bogiem! możesz próbować pomóc pacjentowi przez naprowadzanie, itd, żeby sam zobaczył co robi źle i wtedy może będzie chciał/ próbował to zmienić, nie jesteś nieomylny, nie masz uniwersalnej recepty na życie i jeszcze jedno: to, że ktoś postępuje inaczej niż ty, niż znaczy, że popełnia błąd

Gość elekle
pomocna...wiem ze pomoc psychologa to nie pocieszenie ,ale na pewno nie mowienie sloganow typu"nie marudz', co mozna uslyszec tylko od osoby ktora nie chce cie wysluchac albo nie wczuwa sie w sutuacje. spodziewalam sie poprostu jakiejs bardziej logicznej rady , hmm bardziej empatycznej moze

Gość smutnainiewidzialna
no poczytalam to forum i niestety wiekszosc kobiet jednak farbuje wlosy . w pozniejszym wieku tak kolo 50 jak sie ma jz np wszystkie swie to ok. ale jak ma sie np 3/4 siwych to wyglada to oblesnie w przypadku naturalnych szatynek czy brunetek. nie mam rady musze farbowac

Gość smutnainiewidzialna
dzis ufarbowalam szamponem koloryzujacym a tak smierdzi mi twraz glowa ze zaraz chyba zemdleje :-(

dziewczyno, twoim największym problemem jest wieczne narzekanie, już mam cię dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość smutnainiewidzialna
a kto cie zmusza do czytania??????????????????????????????????chyba nie ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość elekle
smutna wlosy to co do pokonania, moze nie bedziesz miala burze lokow,ale umyte, pofarbowane i sciete w miare wlosy to wystarczy, uwierz... rob ile sie da z wygladem, przynajmniej bedziesz wiedziala ze dajesz wszystko od siebie. a co do twojej osoby, na pewno masz pare zalet i znasz osoby ktore je doceniaja i na tym sie skup. pamietaj ze dla kogos jestes wartosciowa. i moze z 10 nowych osob ktore znasz lub spotkasz 2 docenia twoje zalety i cie polubija. Ale to wystarczy...

Gość oł maj gat
autorko, masz PMS, że tak tragizujesz?

Gość nie moge jak to czytam
noz, kurwa, pomocna dlon dobrze mowi!!! a ty autorko jestes fatalna, normalnie brak slow, tylko jeki i zrzedzenie, nie chcesz przyjac zadnych rad, zenula!!! "Nie możemy siebie pokochać, skoro nikt nas nie zapewnia o naszej wartości. " BZDURA! ja tez taka bylam, w dziecinstwie nikt mnie nie zapewnial o tym jaka jestem super, przeciwnie tylko obelgi i "zyczenia" typu- zawsze bedziesz sama :O mam 25 lat i przeszlam dluga droge do teraz, sama nie moze cie nikt zapewniac o twojej wartosci a ty na tym budowac swojej samooceny bo jak ten ktos np facet odejdze to twoj swiat runie, ja bylam bardzo zakompleksiona, tak bardzo ze nie widzialam zainteresowania facetow :P pomogly mi rozne poradniki psychologiczne, pokochalam swoje cialo i wyglad i dzis nie moge uwierzyc ze az tak siebie nie lubilam, dzis uwielbiam ogladac swoje cialo w lustrze, nie wstydze sie byc naga itp, jestem drobna i mam maly biust, malu tylek ty nic ze soba nie chcesz zrobic, tylko sie uzalac na caly swiat, twoj wybor zostal mi tylko jeden maly problem- nie umiem zagadac faceta ktory mi sie od dawna podoba :P czuje ze ja mu tez sie podobam ale nie umiem sie przemoc, musze jakos to pokonac :P

Gość lubię Housa
widziałam w zyciu kilka młodych kobietek z krótkimi nieufarbowanymi włosami - lekko posiwiałe - siwe włosy na tle całych naturalnych wyglądają świetnie!!One wyglądały energicznie bo bardziej naturalnie niż reszta kobiet wokół!! Siwe oblęśnie prezentują się tylko na tle farbowanych i to jeszcze z 10 cm odrostami. Włosy po farbowaniu odrastają takie jakby bardziej szare i siwe wstawki ładnie harmonizują. Może nie bądź tak radykalna w ocenie siebie?

Gość smutnainiewidzialna
ale moje siwieja tak kepkami nie wyglada to tak ze siwe nitki przeplataja normalne wlosy. naturalny mam zblizony do farby wiec tak naprawde wcale nie widac ze mam farbowane a odrosty wygladaja bardzo brzydko niestety zwlaszcza jak sie je ma w 50 procentach a na skroniach cale siwe

Gość facettttttttttttt
ile ty masz lat?tak marudzisz jakbys miala 60!

Gość lubię Housa
nie wiem co Ci doradzić :( nie jestem ani fryzjerką, ani dermatologiem. Tak po prostu na zdrowy rozum - skoro piszesz, że po farbie piecze Cię skóra głowy, odstawiłabym wszelką chemię. Bo to tak jak leczyć pryszcze na solarium.. Kurka jeśli gorzej już być nie może ;) to niech chociaż naturalnie i zdrowo - bo to też jest w cenie :) I dalej pozostanę przy swoim zdaniu, mnie sie siwe włosy u młodych kobiet (nawet w dużych ilościach) podobają :) Pozdrawiam!

Gość uuuppppppp
autorko nie martw sie ja mam gorzej od ciebie bo procz braku biustu, marnych cienkich siwych wlosow mam jeszcze zeza wiec ty i tak masz lepiej ode mnie. w moim przypadku to totalna porazka

Gość bardzo empatyczna wypowiedz
i na miejscu po takich slowach autorka na pewno sie pocieszyla "to jakie ty masz wlosy bo ja juz sama nie wiem? co lysiejesz?" i jeszcze ta pani niby psycholog i jej tekst w stylu" a jakie ja mialam zrabane dziecinstwo". zenada

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
pomocna dłon..bardzo dobrze radzi!! tylko wam chyba odpowiada uzalanie sie nad soba tyle rad juz tutaj bylo ale autorka wciaz pierdoli glupoty i sie uzala nad soba zaden psycholog nie bedzie sluchal jej biadolenia...ok moze na 1, 2 spotkaniu ale pozniej zaczyna sie tera[pia .... poza tym jak chcecie kogos kto was bedzie po glowce glaskal imoiwl tak masz racje jestes beznzdziejna itd to chyba zle szukacie!!!

Gość a tam mi sie ostanio bardzo
spodobała dziewczyna, która w ogóle nie miała włosów, tylko nie mialem odwagi zagadać ;/

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
watpie czy jest jakas osoba na swiecie ktora miala idealne dziecinstwo ale autorka to "stara baba"ktora siedzi uzala sie biadoli wszystko jej sie nie podoba kazdego obraza i w dodatku obwinia rodzicow ze czegos jej tam nie mowili i dlatego ona ma takie zdanie na swoj temat boze kurwa dorosla kobieta !!!! moze ktos powinien jej porzadnie "dowalic" to by sie ocknela bo po jej wypowiedziach juz mozna stwierdzic ze to ofiara losu!!! zal mi takich nieudacznikow poza tym dostala mnostwo rad os psychologa i innych dziewczyn ktore rdzily jej w sprawie wlosow a ta kurwa dalej swoje co za beznadziejny przypadek:O

ale inne osoby maja racje:o ty wiecznie narzekasz:o robisz z igły widły a nikt ci nie powiedzial ze farbowanie przyspiesza siwnienie wlosow? powiekszyla by sobie biust to by narzekala ze nie takie jak chce zagesci sobie wlosy to by narzekala ze za dlugie albo za geste....kobieto :o myslsiz ze facet wytrzyma z kims zrzedzacym? bo nie wierze ze nie zrzedzilabys facetowi za uchem.... moj facet lubi brunetki z prostymi wlosami.....ja jestem blondynka z kreconymi...wiec nie pieprz ze wsyztsko krci sie dookola wygladu

Gość spodobala ci sie kobieta
bez wlosow? jakos nie wierze. no chyba ze byla naprawde ladna i miala pozostale walory :-)