Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekinka

czy to objawy miesiączki?

Polecane posty

Gość rekinka

Chciałabym zapytać, jakie macie objawy zbliżającej się miesiączki. Pytam, bo wczoraj miałam dostać okres, ale go nie dostałam. Jednak czuję ból w podbrzuszu, takie bolesne skurcze, boli mnie głowa, mam gęsty kremowy śluz, który się rwie, piersi są nieco nabrzmiałe, ale nie bolą tak jak przed wcześniejszymi miesiączkami. Czy te objawy zwiastują miesiączkę, czy może ciążę. Dodam, że z chłopakiem uprawialiśmy jedynie petting i uważaliśmy by nic się do mnie nie dostało na paluszkach...Mimo to zaczynam sie niepokoić...

takie.objawy.swiaczyc.moga.i.o.ciazy.i.o.nadchodzacej@.jednak.w.twoim.przypadku.to.napwno.@sie.zbiliza.:)nie.denerwuj.sie.i.poczekaj.na@

Gość rekinka
Dodam, że czuję ze mam mokro "tam" i czasami mam takie wrażenie, jak w czasie okresu, że coś ze mnie leci, ale jak pójdę do łazienki sprawdzić to się okazuje, ze to nie okres

Gość oczywisciecccccccccccccccc
ja mam takie objawy przed okresem poprawka przed krwawieniem z odstawienia:) spokojnie dostaniesz :)

Gość rekinka
tak w plodne, ale uwazaliśmy, aby ręce były czyste ; ja nie dotykałam siebie, a mój chłopak siebie tez nie

Gość rekinka
poza tym mam chyba biegunkę, pewnie ze stresu...

Gość jojoojjjjjooo
dostaniesz @ napewno - ludzie się miesiącami starają o dziecko a ty od kropli na palcu byś zaszła?? noż niepokalane poczęcie !!!

Gość rekinka
oby to była miesiączka....

Gość rekinka
up

Gość mcmer
ja tez czekam na okres miał być dziś i go niema a tez tylko petting i to miesiąc temu i w tedy okres był a teraz zaczynam sie denerwować bo cykle mam od 29 do 33 dni kiedy sie zjawy oby sie zjawił dobie to tez życzę

Gość rekinka
a okresu nadal nie mam....chyba zrobie test...czy moge go zrobic o dowolnej porze, czy musze koniecznie rano...dodam ze mam regularne miesiaczki