Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyberseksistka

cyber seks to nie zdrada, tylko dlaczego podle sie czuje??

Polecane posty

Gość cyberseksistka

a jaka jest wasza opinia na ten temat, zdarza wam sie uprawiac seks online majac przy tym stalych partnerow? zwlaszcza z eks partnerami (tak bylo w moim przypadku)? Niby nic wielkiego sie nie stalo pewnie wiekszosc z was uzna to za normalne, a jednak czuje niesmak.......

Gość 05.07.1985
to zenujace od neta sie zaczyna na realu skonczy

Gość Aruś
to normalne :) bawmy sie od tego jest życie :)

Gość bardzo inteligentny
no ja sobie czasem pozwalam na takie zabawy, ale nigdy by mi to nie przyszło do głowy będąc w związku... wszelka działalność w sferze seksualnej o której nie wie partner to zdrada, i takiej definicji się trzymam ;P

Gość cyberseksistka
bardzo inteligentny...... widzisz ja też tego na ogól nie robię, nawet nie będąc w związku, ale mój facet wyjechał , nie widzimy się już kilka tygodni, a ex był "pod ręką" online, zaczęlo sie niewinnie od banalnego czatu, aż przeromansowaliśmy większą część nocy, wliczając w to oczywiście cyber seks. I masz rację, Twoja definicja zdrady chyba ma głębszy sens zważywszy jak podle się dziś czuję. Nawet rozmawiając z moim facetem dziś rano przez telefon starałam się ukryć, że taki czat miał w ogóle miejsce.... Niefajnie postąpiłam. Wiem, ze w realu nigdy nie doszłoby do zdrady,a zaszłą noc potraktuję jako nauczkę na przyszłość......