Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocmołuch

Muszę się wystroić

Polecane posty

Gość Kocmołuch

W poniedziałek w pracy. A tak na codzień chodzę w dzinsach i jakieś bluzce,a tu nagle spodnica, zakiecik, obcasik, fryzurka. Głupio będę się czuć. To nie będę ja. Już widzę jak będą wodzić za mną wzrokiem, jak będą się dziwić. Jak pokonac strach? To nie jest błaha sprawa. Można rzec, że była/jestem kopciuchem, taka szara myszka, a tu nagle niespodzianka. Boję się reakcji otoczenia. ktoś mnie rozumie?

Gość cosTY
znam ten ból.. ale jak zmienisz sie w pracy z szarej myszy to ci póżnej tak zostanie... :) ja tez chodziłam w jeansach i zwykłych koszulkach, w pracy ubiór taki nie wchodził w gre, wiec zaczynałam wymieniac garderobe a jeansy zakładam tylko ''od wielkigo święta'' czyli rzadko bardzo. tylko weekend to czas szmat :)

Gość a może właśnie ci się spodoba
Przyzwyczaiłaś sie do takiego stylu i dlatego wydaje ci się,że będziesz się źle czuc.Ja za to lubiłam sie stroić,a odkąd siedzę w domu najwygodniej jest mi w dżinsach i bluzie i bez biżuterii,jak gdzieś wychodzę i zakładam inne ciuchy to mi niewygodnie :O Ale jak zacznę pracować to znowu sie przyzwyczaję to elegancji :)

Gość Kocmołuch
Czyli jak zacznę sie stroić to tak mi zostanie? Mi chodzi o to, że ludzie na codzień widzą mnie własnie w dzinsach, podkoszulku, nawet w pracy a tu nagle zmiana. Nie musze ukrywać, ale w takich eleganckich ubraniach prezentuję się naprawde ładnie. Chyba, aż za ładnie. Wszyscy na pewno będa na mnie lookać, obmawiać bo 90% to kobiety, a to są najwredniejsze.

Gość cosTY
no mi sie podoba :) ale to też zalezy od sylwetki, żeby nie zrobic z siebie bulby :):)