Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajajajajajajajajajaja

part2- pls help j. ang.

Polecane posty

Szybko się uczę, jestem osobą elastyczną, otwartą na współpracę, potrafię działać samodzielnie jak i w zespole. Mam nadzieję, że te cechy pozwolą mi w pełni sprostać Państwa oczekiwaniom. I learn quickly. I am elastic person, open on co-operation, I be able to act individually how and in team. I hope that these guilds will permit me fully to match yours expectations. dobrzy ludzie prosze o korekte :)

Gość przypierdalam się
chyba nie masz zamiaru ciąć tych swoich wypocin na kawałki i wpieprzać po jedno zdanie w nowym temacie? :o proszę cię, weź się ogarnij.

właśnie mam taki zamiar :)

up

Gość all that jazz
"act individually how and in team." się uśmiałam :D jakiś kiepski ten twój translator. przykro mi, ale nie pomogę ci. jeśli w pracy wymagana jest wersja angielska to widocznie po coś ona jest i znajomość angielskiego, przynajmniej w najmniejszym stopniu jest potrzebna. nikt nie wymaga cv po angielsku, jeśli na dupę mu się to potem zda. a ja nie mam zamiaru załatwiać ci w pracy i pomagać w oszukiwaniu pracodawcy.

all that jazz- tylko po co mi o tym piszesz....? :/

Gość all that jazz
bo gdybym napisała część do entera i wysłała to byś powiedziała "nie znasz angielskiego to nie pisz" albo, że jestem złym człowiekiem. się składa, że czytałam twoje poprzednie topiki i wiem jakie masz zdanie o tych, którzy nie są niesieni falą bezinteresownej pomocy. a zresztą po to jest kafe, żeby pisać, zwracać uwagę, psuć ci topiki i zawracać dupę.

no i? dalej nie widze celowości twoich wystąpień tu..

Gość all that jazz
wystarczy, że ja widzę. teraz się obraź i załóż piąty topik 💤

up

Gość Kkk55
I learn quickly. In addition to being flexible, I'm also cooperative. I can be independent or work well as a team. I hope that my skills and abilities will allow me to come up to your expectations.I enclose my CV and I would be glad to attend an interview at any time convenient to you.

Gość Kkk55
Proszę,pożałowałam trochę;)

Gość Kkk55
Okropnie spolszczasz. Nie można tłumaczyć dosłownie.

Gość interwencja
ona nie tłumaczy dosłownie tylko wklepuje w translator 💤

Gość Kkk55
Gratuluję translatora. Idiotyczny.

Gość dkkdkd
Dziecko, jak każdy translator. Czy ty w ogóle wiesz, co to jest translator? Swoją drogą nie rwij się z pomocą durnej niuni, co będzie aplikować na stanowisko gdzie potrzebna jest znajomość angielskiego, a sama nie potrafi sklecić zdania.

Gość dkkdkd
A jak już to robisz, dobry samarytaninie, to może bez błędów.

Gość wake up alone
to jeszcze nie koniec. zaraz założy kolejne dziesięć topików z prośbą o pomoc i będzie truć dupę dopóki jej się nie przetłumaczy całości. autorko, lepiej nie idź do tej pracy, bo się nie nadajesz.

Gość Kkk55
Szkoda mi sie jej zrobiło. Kiedyś ktoś mi w czymś pomoże. Dziecko? Hahahahhaha. Dobre. Nie,nie dziecko.

Gość Kkk55
Gdzie zrobiłam bład? Albo nie poprawiaj,bo jej pomożesz;)

Gość dkkdkd
Przypatrz się uważnie. Ciekawe swoją drogą, ze z ofertą pomocy na forum rwą się zawsze osoby, które same mają z językiem problemy.:(

Gość Kkk55
ok,widze,czym bys to zastapila? Bledy robi kazdy.

Gość dkkdkd
To jest typowy pasożyt, któremu się wydaje, że przechytrzy sprawę wstawiając piętnaście fragmentów w piętnaście topików. Pomagają jej udowadniasz tylko że w życiu można to i owo osiągnąć naciągając ludzi.

Gość dkkdkd
Dziecko, nie stać ani ciebie ani jej na szkolenie językowe u mnie. Nie będę poprawiała cudzych błędów społecznie, a tym bardziej pomagała głupiej niuni.

Gość Kkk55
To ze jej przetlumacze 3 zdania nie znaczy jeszcze, ze reszta jej listu bedzie dobra. Poza tym moze pisze prace domowa na lekcje;)

Gość Kkk55
Czym sie zajmujesz? Jestes nauczycielem?

Gość W sumie to ta pomoc jest
bezsensowna, a nawet szkodliwa. Równie idiotyczne jest oczekiwanie, że ktoś przetłumaczy cv do pracy, w której wymagana jest znajomośc obcego języka. Pocieszające jest to, że nawet jesli cv przejdzie- na rozmowie kwalifikacyjnej będzie kompromitacja na całego :P

Gość przypierdalam się
to nie jest praca domowa, bo sama się przyznała, że składa podanie o pracę w amerykańskiej firmie w polsce, gdzie wymagana jest również angielska wersja podania. także pomagaj jej dalej, a kolejna firma w polsce będzie miała niedouczonych pracowników.

Gość W sumie to ta pomoc jest
Nie, nie będzie miała, bo w takim wypadku w 99% przypadków rekrutacja jest przeprowadzana w obcym języku. Gorzej, że takie panny powielają stereotyp Polaka- naciągacza :O

Gość żałosne są te wasze wypociny
poprostu zazdroscicie wredne szuje, ze znalazła oferte pracy dla siebie :p wstretnde padalce :P fuuuuu.... wasz jad was zeżre :p