Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylaas

niewiem co robić

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od 2 lat gdy go poznałam wiedziałam że to jest to ,,kocham Go \\\". Dla niego poświęciłam wszystko rodzinę znajomych którzy nie byli za nim ale wierzyłam że to ma sens. Teraz to już sama nie wiem on dla mnie nie umie nic poświęcić, okłamuje mnie na każdym kroku. Pije znacznie za dużo, gra na maszynach mimo że już tyle przegrał. Miałam w rodzinie alkoholika czyli nie zbyt dobre wspomnienia. I on o tym wszystkim wie, wie jak bardzo się tego boję że może być taki sam jak mój tato. Nie jestem przeciwniczką alkoholu ale każdy człowiek powinien wiedzieć kiedy przestać pić on tego nie wie. Pomóżcie mi co mam robić bo ja nie chcę żyć w chorym związku tylko w zdrowym chciałam bym poczuć się bezpieczna jak każda kobieta!

Gość mały cycek superstar
skoro już teraz widzisz, że jest podatny na uzależnienia i nie wie, gdzie jest granica to nad czym ty się zastanawiasz, babo? proszę cię, nie bądź głupia :o

wiem że masz rację i że to co napiszę to będzie śmieszne ale mimo to że mnie tak krzywdzi nadal go kocham ale już sama nie wiem co jest najważniejsze uczucie czy rozsądek

Gość no niestety
jesli masz w bliskiej rodzinie alkoholika to masz rowniez duze szanse na to, zeby sie zwiazac z alkoholikiem :(

Gość aziii
Zostaw go póki czas.Wiem ,że go kochasz ale jak wyjdziesz za niego za mąż będzie tylko gorzej.Wiem co mówię miałam to samo .Głupia zakochana wierzyłam ,że po ślubie się zmieni .Gówno prawda.Już go wywaliłam z domu.

Gość Czarno Widz
gówno prędzej zbieleje na wietrze niż ty chłopa zmienisz !

czyli nie mam w to wierzyć że się zmieni dlaczego miłość jest taka trudna dlaczego to nie może być prostsze

Gość kocia_morda
nie zmieni się ani dla ciebie, ani po ślubie, ani w ogóle. miałam ojca alkoholika, żadne prośby nie działały, co pewnie znasz doskonale z własnego doświadczenia. miałam też męża alkoholika, który przez pięć lat obiecywał, mydlił oczy, że dla mnie wszystko, że to ostatni raz. miałam to szczęście, że byłam bogatsza o doświadczenia z dzieciństwa i wiedziałam, że jak alkoholik obiecuje to można tę obietnicę można o kant dupy rozbić, dla wódy i piwa byłby zdolny ukręcić mi łeb. więc się skończyło. nikt nie obiecywał, że w miłości jest łatwo. ale zawsze to rozsądek powinien brać górę!

Gość obejrzyj jak wygladaja rodziny
alkoholikow- zony , dzieci - chcesz do nich dołaczyc?

mam takiego doła jak nigdy do tond po śmierci taty umiałam się podnieść a teraz nie potrafię czy to moje uczucie wkońcu zniknie czy kiedykolwiek przestanę go kochać

jego rodzina uważa że on dużo nie pije że to wspaniały kandydat na męża nie potrafią zrozumieć drugiego człowieka i wychodzi na to że to zemną jest coś nie tak

Gość klkaslksalka
nie a tak na serio to ja bym radzi się zastanowić wiesz może wykombinuj mu jakiś odwyk i uświadom go o czymś takim jak uzależnienie od hazardu co jest gorsze od alkoholu

Gość ojka12345
zostaw go! bylam w takim zwiazku ponad 3 lata. teraz mam kochajacego meza i wspanialych dwuch chlopcow. jest super

Gość klkaslksalka
oczywiście jak go kochasz i czujesz ze on tez odwzajemnia te uczucia pomimo tego ze lubi popijać i grac to czujesz to ze cie kocha

Gość ojka12345
tu nie slowa a czyny sie licza.

on mi za każdym razem obiecuje że się zmieni że mnie kocha i nie wyobraża sobie życia beze mnie ja go już nie rozumiem bo jak się kogoś kocha to się dla tej osoby ukochanej robi wszystko by była szczęśliwa szczególności że wie co mnie bardzo rani ja dla niego rzuciłam wszystko jego problemy stawały się moimi miał już tyle szans i żadnej nie wykorzystał A JA PRZEZ TO MAM CORAZ BARDZIEJ WIĘKSZEGO DOŁA!