Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obrończyni ućiśnionych

Ile jeszcze razy bedziecie unieszkodliwiac ludzi z tego foruma

Polecane posty

Gość Obrończyni ućiśnionych

Lady Love Prawiczek z wiara Trywialna sucz Sash Bimbalek Kciukiem Kafeteriusze czy wy musicie kogos wyzywac ? bawi was to? Lady Love byla fajna wywywaliscie ja od elfow , glupie idiotki , po co wam to bylo Kciukiem przezywacie ja jako "nasz kafeteryjny walen' nawet nie widzieliscie jej zdjecia i juz puszczacie glupie komentarze Trywialna sucz - musicie ja czytac , jej posty przeszkadzaja wam jakos ze ciagle jest wyzywana od kurw i inych rzeczy Sash no ic o z tego ze ma 17 lat zalujecie ze wy tyle nie macie ? niech pisze co chce wara wam od tego Bimabelk - fakt glupio pusal ale to nie znaczy ze ma odrazu wypieprzac z tego foruma odwalcie sie wkoncu od kafeteriuszy gowno was to obchodzi co oni pisza czy maja lat 50 czy 14 , czy pisza fajne posty czy glupie niech was to nic nie obchodzi Lady Love wroc [*] prosze

nie wiem o co ci chodzi, o wiekszosci pierwszy raz slysze, za to widze ze ty wnikliwie sledzisz ich losy hahaah 🖐️ :D

Gość widocznie dla nich to zabawa
a sami mają nasrane pod kopulami

Lady Love to na pewno nie jest , ale autorka postu rację ma po cholere Wam to było :O

Gość Dziewcynka Malwinka
Kafeteriusze czy wy musicie kogos wyzywac ? bawi was to? Lady Love byla fajna wywywaliscie ja od elfow Coś Ci się pomyliło. O urodzie Elfa pisał pomawiacz i to był komplement. Lady love wie, że pomawiacz uważał, że jest ładna, bo to kilka razy pisał. Mieszasz pojęcia. Dajesz trywialną sucz jako ucisnioną, a to ona razem z PŚP na pomarańczowo wszystkich obrażają. I kto to jest Sash?

Gość Dziewcynka Malwinka
Kciukiem przezywacie ja jako "nasz kafeteryjny walen' nawet nie widzieliscie jej zdjecia i juz Dziecino, Kciukiem ma swoje zdjęcie w stopce. Daj sobie siana bo mącisz tylko.

Gość Dziewcynka Malwinka
I znów się troll udziela w topiku choć nie zna Lady Love.

kiedy mnie to naprawde nie przeszkadza 🖐️ Dajesz trywialną sucz jako ucisnioną, a to ona razem z PŚP na pomarańczowo wszystkich obrażają ) proszę cię 😴

Gość ale madra pomarańczka
Napisz moze pod czarnym nikiem co ? boisz sie czegos , a nie ze obgadujesz innych na pomaranczowo

ale madra pomarańczka Napisz moze pod czarnym nikiem co ? boisz sie czegos , a nie ze obgadujesz innych na pomaranczowo powiedz mi CZEGO MA SIE BAC????? czego? czego?

Dziewcynka Malwinka - dla ciebie to ja nawet trolem moge byc, Widac ze boisz sie czego nei napiszesz nawet pod zaczernionym nikiem Podnieca Cie to ze kogoś obrazasz ? , widac ze tak A co do Trywianej odwal sie od Niej , i idź do garów ,na pewno wiesz ze to ona :O żol

Gość Obrończyni ućisnionych
Gówno i szambo to ty robisz z tego forum malwinka , idz i nie spamuje

Gość Dziewcynka Malwinka
Sash Dziewcynka Malwinka - dla ciebie to ja nawet trolem moge byc, Widac ze boisz sie czego nei napiszesz nawet pod zaczernionym nikiem Bo takowego nie posiadam. Nie wszyscy się zaczerniają nowicjuszu.

Gość Bambiino
trywialna sucz mnie jest szkoda czasu na obrażanie ludzi w każdym poscie, wole pociorać bambina Kocha mnie :) 😘 😘 😘

Gość bfdbxbx
nie chce nic mówić, ale zalatuje od ciebie, autorku hipokrytyzm

Gość bfdbxbx
To znaczy Hipo - kretem.

przeciez jestem :) nigdzie sie z tad nie ruszam, mimo wszystko lubie te forum i tych specyficznych ludzi :)

Ty chyba zartujesz ? A mówili ze już nigdy nie powrócisz ?

zartuje? ale z czym? ze lubie to forum? pewnie ze lubie w sumie nikt tak nie powiedzial przynajmniej nic takiego nie widzialam, ale post na samym poczatku wskazywał na to ze ktos sobie poprostu pomyslal ze mnie juz tu nie ma :)

No bo wiesz po tym jak Cie te małe szmatki zryły , to odpowiedź nasuwała sie sama :O

gdybym miala sie tak kazdym przejmowac to bym sie z domu nie ruszala chyba i z nikim nie rozmawiala, trudno sa osoby ktorym moja osoba nie odpowiada, ale co ja moge na to poradzic?

No ale teraz znowu będziesz z Nami ? Wiesz jakie są tu głupie pindy , trza wytrzymać :D