Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obrończyni ućiśnionych

Ile jeszcze razy bedziecie unieszkodliwiac ludzi z tego foruma

Polecane posty

Wiesz ile było tematów o Tobie , jak za Toba tęskniły ? :classic_cool:

ale wiesz co ? milo slyszec ze sa tu osoby ktore nie czuja do mnie wstretu i nie sa z gory nastawione na mnie negatywnie :) jak przeczytalam ten pierwszy post i kilka nastepnych to mi sie cieplutko na sercu zrobiło :)

Na nas mozesz liczyć czytałem Cie i inne parę miechów :classic_cool: Tą reszte małych Pindoli pierdolmy razem z Toba :classic_cool: Co tam sie Nimi będziemy przejmować

hehe jeden widzialam cos o moim facecie było i caly czas ktos z pomaranczowych pisał pokaz zdjecie chlopaka lady love :) wiesz wydaje mi sie ze wszystkie te obrazliwe posty pisza ludzie z mojego otoczenia ktore od samego poczatku byly na mnie zle nastawione, z ktorymi mam na pienku juz 5 czy nawet 6 lat, z jedna mam zamiar pogadac w 4ry oczy bo nie lubie jak ktos mnie obgaduje za plecami :) jak narazie albo mnie niezle unika albo porpstu nie mam pecha :) i napewno was nie opuszcze :) kafe jest dobre na nudy :0 pozatym jest tu sporo fajnych osob

Ze Ci się chce zapomnij , tak będzie lepiej W 4 oczy :O, ych mi się wydawało ze to te cholery z Kafe były, co Cie w virtuala znają A jednak nie , mendy nawet przez neta umieją Cie znaleść - masakra :O

wiesz odrazu sie zorientowalam kto to jest, dziewczyna i jej kolezanki chyba o mnie ksiazke pisza :) widocznie nic innego nie maja do roboty mnie ich zycie nie interesuje jak chca sie interesowac moim prosze bardzo :)

Kurde mam się bać , ze mnie na Kafe obserwują , ech po zdjęciu Cie znalazły nie ? A ta reszta ? z Kafe jak tam ? , dziwne ze niczego nei piszą , prócz mnie i Z Kazdym Dniem Myślałem ze bedzie wielka fala pt:\" To Ona, To Ona\"

raczej po zdjeciu :) no ja tez myslalam, pewnie to przez to ze w tytule tematu nie ma mojego nicka :P

No właśnie , widzisz przez ten czas uspokoiły sie , tylko ciekawe ile wytrzymają :O One są nieokiełznane:P:P:classic_cool:

Widac Panią do góry jaki poziom kultury przedstawia :O Zasrane pomarańczki :O

pewnie juz nie dlugo ktos tu z pomaranczek wejdzie i mnie zjedzie z gory na dol :P

No ale w stopce masz to co z nimi robisz :D Poczekamy do jutra , nie nudziałas się tak bez Kafe ? :classic_cool:

Gość jak cie zjade z gory na dol
to cie chlopak nie pozna :classic_cool:

w stopce mam swoje oczy :p pozatym i task wszyscy mnie juz tu znaja :) nie nudzialam sie bez kafe :) nie mialam czasu na nudy ani na to by tutaj zajrzec :)

Musiałąś sie rozprawić z niegrzecznymi kolezankami :classic_cool: Nie no , ale serio Kafe fajna jest na nudy , tylko nie raz odechciewa sie czytać głupich topików , ale tak ogólnie jest spoko :classic_cool::P

nie, nic z tych rzeczy :) no czasem topiki sa beznadziejne no ale w sumie i to jest dobre na nude

No tak , co byśmy zrobili bez Kafe , zauwazyłaś ze teraz częsćiej niz przedtem , ludzie bardziej na siebie najeżdżają , o byle gówno i już wielka awantura :O:O:O I najmodniejsze teraz słowo na Kafe pt:"Dziecko " :O:O Jakie to one sa dorosłe :O

racja, ja na kafe siedze juz dobre 2 lata jak nie dluzej i kiedys nie było takich tematow, wiadomo ze tez nie było idealnie ale dało sie to zniesc a teraz? szkoda gadac słowo "dziecko" kierowane np w moja strone tez mnie denerwuje

Gość rozmawiacie jak uposledzone
dzieci , centralnie !!!!!!!!!!!!!!! :O

Ciebie :O , o zol, co Ty masz wspólnego z dzieckiem? To mnie ciagle wygwizdują jak \"dziecko\" , \"dziecko\" Same są dziećmi

Te dzieći sie za Tobą stęskniły, własnie to widac , nie ma to jak szalone pomaranczki , które Nam zawsze prawdę powiedzą - co o Nas myślą :O

Gość dzieciii
ej no dzieci sash lat 17 to co sie dziwicie;o

No wiesz wg. nich ja sie ma 17 lat to jest się dzieckiem i debilem [ cool] To ich rozumowanie :P

dzieckiem jest sie cale zycie np dla rodzicow ktos tutaj zapomial ze kiedys sam mial 17 lat :)

Nie no ma lapszą piosenkę -Raindrops No właśnie , teraz będzie ciągłe najeżdzanie na mnie z tego powodu Lady o Tobie juz powstał głupi topik :O:O