Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk20036

PREZENT DLA DZIECKA

Polecane posty

Gość Patryk20036

Czesc, kolega został ojcem, urodziła mu się córeczka, zaprosił mnie i kilku kumpli na pępkowe. Mam problem z prezentem, na pewno kupię flaszkę (dla kumpla), ale dla Małej nie mam pojęcia. Nie mam dzieci więc nie wiem co mozę być potrzebne. Doradźcie jakie prezenty mogę kupić dla dziecka?

Gość Ewa Moryka
Dla takiego maluszka kupuje się prezenty praktyczne np.: ubranka, kosmetyki dla dziecka, kocyk, akcesoria do pielęgnacji, płytę z muzyką dla dzieci, coś co jest potrzebne.

ja proponuje tez jej kup "flaszkę" np z aventa bedzie smiesznie :P:D albo grzechotkę, polarowy kocyk, skarpetki z grzechotką. Idz do sklepu z art dzicięcymi i tam panie ci doradza co kupic dla niemowlaczka w rozsądnej cenie

Gość Patryk20036
A zabawki?

Gość ORCHIDEA ZŁOTA
Takiemu dziecku nie kupuje się raczej zabawek, bo jest jeszcze za małe, radzę coś praktycznego, najczęściej są to ubranka, bo dziecko cały czas je brudzi.

Gość bbhhh
na 100% pampersy! zawsze sie przydadza. kup takie od 3 do 6 kg. bo te od 2-5 za chwile moga okazac sie za male. ubranka np spioszki, kaftaniki, bodziaczki, pajacyki itd. najlepiej na 62-68 cm. lepiej zaduze niz zamale. o tatusiu pomyslales o malej tez, a mamusia??? ona nie tu chyba najbardziej napracowala. ;))

Gość Karana 1981
Śpioszki, kosmetyki pielęgnacyjne, kocyki, , Taki maluch nie ma dużych wymagań. niech to będzie coś co się przyda. Ubranka, tego jest ciągle mało, dziecko bardzo szybko rośnie, i ciągle trzeba kupować nowe, zabawki nie są dobrym pomysłem, jak dorośnie to wtedy można zacząć kupować.

Gość Patryk20036
Wielkie dzięki za pomoc, poproszę siostrę albo mamę żeby pomogły mi wybrać jakies ubranka,. Rzeczywiście to się chyba najbardziej przyda przyda.

Gość bbhhh
butelki i smoczki odradzam maja rozne ksztalty, a rodzice mogli wybrac akurat inny