Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czy sa tutaj dziecwzyny ktore brzydza sie seksem oralnym?

Polecane posty

Gość Skobel
Jeśli już to gdzieś blisko mnie :D

Gość kafka___
na początku jakoś nie byłam przekonana z seksem oralnym..może po poprzednim partnerze,alew miarę trwania naszego związku zaczęłam się przekonywać.nasze ciała nie mają przed sobą tajemnic.jedyne do czego jeszcze nie doszło to seks analny.nie wiem jakoś nie jestem hmm..przekonana,gotowa...seks to nie działanie na wyścigi,ale odkrywanie siebie,znalezienie wspólmego rytmu...

Gość Skobel
Wiosna , wiosna, wiosna ach to Ty :D Zuziu perełko :) nie prześpij całego dnia :D

Gość zuuuuzik
kochanie ja juz nawet byłam na wiosennym spacerku :)

Gość Skobel
I co Zuziu :) widziałaś może wiosnę :D

Gość zuuuuzik
tak oczywiście nawet pobiegała sobie ze mną troszeczkę :D ale muszę powiedzieć,że słabą ma kondycję :P :D

Gość Skobel
I co Zuziu :) widziałaś może wiosnę :D

Gość Skobel
To Ty biegasź tak wcześnie . Ja lubie wieczorem :D

Gość zuuuuzik
no biegam biegam trzeba trzymać formę :D wieczorem to ja zawsze biegam latem bo wtedy jest tak przyjemnie...,a teraz wieczory są jeszcze zimne więc wolę biegac rano:D :D :D

Gość Abccbaaaa
:D

Gość maggie1
czy ktoś nie wie czy novynette bierze się po kolei jak są na opakowaniu (od poniedziałku) czy jak biorę od soboty to mam wziąć pierwszą tabletkę z napisem sobota (tj. 6 tabletka na opakoawniu) ? :/

Gość Coorsa
A ja uwielbiam to bardzo

Gość Skobel
Zakochałem się :) A teraz tęsknię za nią bardzo :( Gdzie jesteś perełko.. :) Kocham Cię Zuziu :)

Gość zuuuuzik
wiosna idzie i widzę komuś hormony ruszyły :D

Gość Skobel
Wcale nie wiosna bo poprzedniej tego nie miałem :D To Twoja sprawka Zuziczku ! :)

Gość zuuuuzik
jak to moja sprawka?:D ja nic takiego nie robię:p

Gość Skobel
Pewnie jesteś czarodziejką i mnie zaczarowałaś :D

Gość zuuuuzik
chyba wiedźmą :D

Gość Skobel
Może być wiedźmą , może być czarownicą , może być nawet wampirzycą :D wcale mnie to nie odstraszy :D Najważniejsze aby zechciała odwzajemnić moje uczucia :)

Gość Skobel
Kto wczoraj mówił że wiosna idzie ? :D U mnie dziś śnieżyca i sztorm :D

Gość Skobel
Halooo , przepraszam :) Czy nie widział ktoś Zuzi :) Chyba gdzieś się zgubiła : (

Gość zaciekawiooona
chyba sie przerazila tego tekstu skrobelku >> Najważniejsze aby zechciała odwzajemnić moje uczucia a co do loda... to hmm chce zrobic swojemu chlopakowi... narazie sie nie kochalismy.. tylo wlasnie ja tez wstydze sie minetki i nie chce jejj ehh coz poadzic... heh tylko ja zbytnio nie wiem jak sie robi... widzialam pare filmow ale tam penis jest juz nabrzmialyy.. a jak ja wyciagne takiego nie bardzo?? nie wiem jak mam sie zachowac czy od razu do buzi czy jak.. ehh mam 18 lat i to dop moj 1 powazniejszy zwiazekk.. nie chce sie osmieszyc bo tak jak zuuzi zalezy mi na partnerze... co wy na to?? doradzcie

Hej! Powiem tak, z lodem jest jak z całowaniem, każda to potrafi, nie można się ośmieszyć, a co do techniki, to praktyka czyni mistrza.Przede wszystkim łatwo Ci pójdzie, jeśli w pełni akceptujesz swojego faceta, jego ciało i jeśli chcesz mu sprawić przyjemność. Jeśłi nie podchodzisz do tego na zasadzie \'a fuj, obrzydlistwo, ale zrobię to\', tylko na zasadzie takiej, że oto masz największy skarb swojego partnera w ustach, ty nadajesz rytm, ty decydujesz, on ma przyjemnóść, ty też możesz ją poczuć, gdy widzisz, jak on odlatuje\". Pamiętaj o tym, aby nie przygryzać go za mocno, aby zmieniać ruchy i tempo, zwykle facet sam Cię pokieruje. Powodzenia!

Gość zaciekawiooona
dzieki dzieki ;] wiem ze to moze smiesznie brzmi ;] ehh mam nadzieje ze mna pokierujee... ;] ja sie go nie wstydze i kocham go caluskiegoo.. dlatego chce zeby miał jak najlepiej .. nie chce nic spieprzyc ani sie wyglupic

Gość Skobel
No niestety ale Zuzia zapomniała już i tu nie zagląda :( Szkoda bo może razem coś byśmy doradzili Zaciekawioonej :D

Gość zaciekawiooona
ojj szkoda szkoda ;( ehh chyba pede musiala uczyc sie na bledach... :( ale mam nadzieje ze nie bedzie az tak strasznie :/

Gość zuuuuzik
hmmm zaciekawiona podziwiam Cię, że w ogóle tego chcesz:) bo mnie jakoś tak odpycha :(

Gość zaciekawiooona
a mi sie wlasnie wydaje ze to moze byc przyjemne dla nas oboje.. :D no pomysll widzisz jak mu dobrze ;] nie st fajnie?? hehe mnie to jakos na szczescie nie obrzydza... zobaczymy po ;]