Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

straszna zolza

FUTRA

Polecane posty

Gość vbcv
swiat jest brutalny. Te foki mogliby zabijac jednak w inny sposob - nie wiem dlaczego rzad Kanady nie karze za takie praktyki . Szkoda im pieniedzy na pistolety ? Musza je dzgać czyms tepym ? PRzeciez te foki moznabybyło szybko i bezpolesnie kulką załawic , a nie cos takiego ..

czytałam że teraz wszystko się zaczyna .. masówka zabijania fok.. 2 rz ten filmik oglądałam i nie da rady bez wzruszenia.. nie wiem jak jest u was ale u mnie masakra

Gość vbcv
mnie to nie rusza ,bo i tak wiem ze nic moje wzruszenie nie da . Ale Kanada to dziwny kraj , już kiedys Polaka paralizatorem zabili .

Gość vbcv
nie rozumiem dlaczego zwyczajnie nie dadza tym fokom kulki , w łeb i by sie nie męczyły a jak nie to poprawka , a tak tłuką i one jeszcze zyją

Gość vbcv
ja jestem twardą osoba i nie rozczulam sie na byle czym . Znacznie bardziej martwi mnie smierc głodowa dzieci w Afryce .. Ktos kto kocha bardziej zwierzeta niz ludzi nie jest uczuciowy ,ale nienormalny.. Co nie zmienia faktu , ze jest przeciw takiej smierci . KAzde zwierze , ma prawo umrzec bezbolesnie ..A jezeli nie potrafia bezpolesnie , to lepiej go nie zabijac wcale

Gość pije power be z bjedronki
nienormalny? :o toś poleciała haha

Gość vbcv
co kilka sekund umieraja dzieci z głodu na swiecie...

Gość bambino wrociles
w Polsce tez umierają:o

wy się rozczulacie nad Afrykanami a nad Polakami to już nie? W Polsce dzieci nie umierają? Nie rozczulasz sie nad byle czym? ha to się nazywa nienormalność

Gość wszedzie ludzie umieraja

Gość upppppppppppppppppp