Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktóraobawiasięwyrazićuczucia

list

Polecane posty

nie mam narazie odwagi powiedziec ci co czuje, ale musze to z siebie wyżucić. robie to więc tu gdzie wszyscy będą mogli to przeczytac oprócz ciebie. pokochłam cie, nie wiem kiedy to się stał, ale stało się. nie jestem już w stanie funkcjonowac bez ciebie. dzień bez roamowy z tobą jest dla mnie stracony, odczuwam smutek i rozżalenie, bo dzisiaj się nie spotkaliśmy, nie pogadaliśmy nawet na gg. i wiem, że dziś już nie porozmawiamy. jak to się stało? co w tobie jest takiego, że tak teaguję. byłam już wcześniej w związkach. dużo poważniejszych niż ten z tobą, a nigdy nie czułam się tak jak teraz. wczoraj się śmiałam z siebie samej. wieczorem. jak się już połozyłam spać, przypomniałam sobie jak kiedyś byliśmy w jakimś barze. przyglądały się tobie dwie dziewczyny i rozmawiały o nas. komentowały. poczułam straszną zazdrość, co chwila rzucałam im niemiłe spojrzenie. zauważyłeś to i się zaśmiałeś:) zawstydziłam się, ale nie byłam wstanie się powstrzymać, nigdy nie odczuwałam zazdrości o mojego mężczyznę, ale jeśli chodzi o ciebie... wiem co do ciebie czuje i wiem co czujesz do mnie, ale nie czuje sie na siłach ci tego powiedzieć. ty to wiesz. wiesz, że nie mam odwagi i dlatego ty też tego nie mówisz. czujesz, że te słowa... nie chce ich narazie od ciebie usłyszeć, boje się twojej miłości, że za jakiś czas okaże się, że nie była prawdziwa, a tego bym nie wytrzymała. dlatego nie powiem ci, że cię kocham. nie mam odwagi. wolałabym, żebyś mnie spytał, wtedy bło by mi łatwiej.

Gość ale czemu na tym forum
?! Nie moglas na kartce napisac? Tylko sie beda czepiac bykow ortograficznnych ( ja chetnie) obsmieja - i po co ci to?!

Do miłości trzeba dwojga. W Twoim przypadku kochasz za bardzo, a on pewnie...wcale. Smutne to :O

bo tak jest łatwiej. kartkę mógłby znaleść. a jeśli mój list podniesie samoocenę komuś kto nie ma kłopotu z ortografią... ...to niech mu idzie na zdrowie:))

zakłopotka, przerażasz mnie. jeśli to prawda... ja nie dam rady, jeszcze nie.