Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala miiii

Czy zauwazyliscie w wiekszych miastach plage mlodych drobnych dorobkiewiczow??

Polecane posty

Gość mala miiii

Paleta sie to wszedzie, mysla ze sa lepsi od innych, kupia na kredyt mieszkanko w jakims nowym blokowisku, przechodzonego mercedesa za 30 tys zl, odwioza dziecko do prywatnego przedszkola i normalnie bogowie. Ci ludzie sa tak pewni siebie, bezczelni, czasami nawet chamscy ze napawaja mnie realnym obrzydzeniem a jednoczesnie trwoga. Dam taki przyklad, na mojej waskiej malej uliczce na ktorej mieszkam otworzyli niedawno w poniemieckiej willi prywatne male przedszkole, ludzie ktorzy przyjezdzaja tam po dzieci parkuja jak na jakims parkingu albo jak u siebie, nie wazne ze zastawia komus wyjazd, dojscie do jego wlasnego domu. Ostatnio przez 10 minut stalam swoim samochodem bo jakis taki palant zaparkowal na pol drogi i nie moglam do siebie dojechac wiec zatrabilam delikatnie i zwrocilam uwage, to sie do mnie dupa odwrocil, jeszcze zasmial i tak czekalam sobie jeszcze pare minut zanim odjechal. Takich ludzi jest coraz wiecej, to jakas plaga

Gość wymyslasz problemy

Gość yhvuyvuy
mam to samo, kolo mnie tez tego bydla sie nazjezdzalo w ciagu ostatnich 3-4 lat. Jestem z Wroclawia, pobudowali niedaleko osiedli i wszedzie pelno tej choloty dookola. ohyda, jeszcze pare lat temu byla cisza i spokoj a teraz wszedzie dookola to bydlo co wyzej sra niz dupe ma