Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie mi prosze jak to jes

jak to jest z OBOWIAZKIEM MAŁŻENSKIM jesli chodzi o SEX

Polecane posty

obowiązek to jedno, a poszanowanie słowa: \"nie\" drugiej osoby w związku to fundamentalna sprawa, Amant. Facet przekracza granice i zaczyna traktować własną żonę jak worek na spermę, a kobieta jeszcze się zastanawia.... :(

Gość upupupus

Gość kobieta czaka norissaaaa
A mi takie coś by się podobało. No ale ofc od czasu do czasu :) Budzę się a on już jest we mnie :) Wow Ale to musi pasować obojgu partnerom. Jedna strona nie może robić coś czego nie akceptuje druga.

Gość sarzyna1213
Któraś napisała 3x w tygodniu.Jak byłem żonaty to robiliśmy to nieraz 3x dziennie,i jeszcze kilka razy w nocy.A czasami z różnych powodów nie robiliśmy tego przez kilka dni.Ważne aby obydwie strony tego pragneły ,i czerpały z tego ogromną rozkosz.Nie wspominając już o tym ,że sex ma być uzupełnieniem ogromnej miłości.Swoją drogą jeśli chcesz się kochać tylko 3x w tygodniu, to albo ta miłość jest do niczego,albo z Tobą jest coś nie tak.

Gość 3x w tyg to mało-raczej standa
rdowo

Gość selllen
nie lubisz jak cię tak bierze rano bez 'wstepu' ??? ja niby tez nie lubie, ale później robi eisę wilgotna i jst fajnie, tak na śpiąco... nie wiem w czym problem

Gość selllen
nie lubisz jak cię tak bierze rano bez 'wstepu' ??? ja niby tez nie lubie, ale później robie się wilgotna i jest fajnie, tak na śpiąco... nie wiem w czym problem

Gość napiszcie mi prosze jak to jes
widze ze temat podskoczy moj maz mowi ze korzysta zawsze jak jestem wilgotna -fakt nie bierze mnie na sucho ale nie zawsze jestem tego swiadoma(moze to mi przeszkadza?

Gość sarzyna1213
Może nie stara się abyś też chciała,żeby tobie też było cudownie.Kobieta nawet najbardziej zimna da się rozpalić do czerwoności.

Gość selllen
eeeeeee nie dramatyzuj! :D wolisz długą gre wstepną, rozmantuzm, świece, kolacje, wino...a dopiero potem sex szybkie numerki takie na rozładowanie tez sa fajne, jesli z bliska osoba ;)

Gość napiszcze mi czy
ale macie dylematy

Gość sarzyna1213
Mojej żonie strasznie podobało się jak............kochaliśmy się na ŚPIOSZKA.I to nie zawsze ja doprowadzałem do tego.Czasami śniłem(niby)o takich cudownościach,a gdy otwierałem oczy z przebudzenia pozostawało mi tylko krzyczeć z rozkoszy.Bo mój Aniołek już doprowadzał Nas do SPEŁNIENIA w sobie.To było cudowne.Musicie popracować nad tym.Krok pierwszy-rozmawiajcie o tym dużo.Krok drugi musicie się dobrze poznać pod tym względem.Np.Jak już dojdziecie do takiego etapu,że będziecie bez skrępowania troszczyć się o własne zdrowie intymne.To będzie super.(co przez to rozumiem?Moja żona była b.delikatna pod względem zdrowia intymnego byliśmy już na takim etapie,że to ja zawsze aplikowałem jej lekarstwa dopochwowe)To nie jest głupie,i chore-to OGROMNA MIŁOŚ.Takiej wam zycze.

Gość hmm jadłam bułke przez bibułke

Gość frufru
sarzynno, to już wiemy czemu się rozwiedliście...