Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artprp

Małżeństwo, sex, intymność

Polecane posty

Gość artprp

Mam dylematna który ciężko mi samemu odpowiedzieć. Jestem z żoną 7 lat po ślubie mamy dwójkę dzieci i byłoby wszystko ok gdyby nie to że moją żonę nie dość że ciężko prawie nieosiagalnie mogę doprowadzić do orgazmu kiedy czuję że już dochodzi to ona go przerywa jakby sie bala to na dodatek teraz od tygodnia wogole ja nie krece kiedy podchodze do niej delikatnie i zaczynam calowac i probuje zaczac gre ona kaze mi sie odczepic a nawet ostatnio mi powiedziala ze sex ja nie kreci wcale i zebym dal jej spokoj. Niewiem co jest przyczyna ale probowalem rozmow cala noc i nic poprostu ozebla. Dodam ze jako ze moj zawod wiaze sie z wyjazdami nie jestem wstanie codziennie jej dogadzac ale gdy jestem w domu prubuje to nadrobic. Prosze kobiety glownie o wypowiedz moze jest cos o czym niewiem a co by pomoglo w koncu psychika jest wielka. Probowalem namowic na wizyte ulekarza ale to odpada

Gość kałbojczyk
sorki ale twoja gacha ma ! I chce gachowi być na swój sposób wierna teraz to możesz tylkko udawać że nie kapujesz co się dzieje i czekać aż to się skończy albo zaczaić się i złapać parkę za rękę

Gość artprp
dzieki sprobuje, ale podobnych rzeczy juz probowalem wiele powiedziala mi ze siedzi cos w jej glowie i ze potrzebuje czasu ale wlasnie czy ten czas to dobre wyjscie??? Z autopsji wiem ze czym dluzej czlowiek sie pograza ty dluze i glebiej spada na dno, a nie chce miec wyrzutow sumienia ze przez robienie czegos nie tak moja zona stanie sie oziebla, wiem ze to sie leczy ale tego musza chciec oboje a nie tylko ja

Gość artprp
zdrada kolego odpada mieszkamy w tym samym domu co moi rodzice tylko mamy osobna polowe

Gość mmmmammma
Mysle ze Twoja zona po prostu od Ciebie odzwykla i prawdopodobnie znalazla sobie kogos innego, bo kobiety jesli kochaja mezczyzne to chca sie z nim kochac a zachowanie Twojej zony sugeruje nie jest juz ona zainteresowana Toba jako mezczyzna. Znam taki przypadek kiedy facet pracowal za granica i w pierwszy dzien po slubie znowu wyjechal na 3m-ce . Ich malzenstwo wygladlo strasznie ciagle klotnie o pieniadze itp. TEraz po 7 latach o malo sie nie rozwiedli przyczym ona przez ten czas spotykala sie z roznymi mezczyznami a na meza nie zwracala uwagi , kiedy przyjechal to udawala ze idzie na nocke do pracy... Moze na jakis czas zrezygnuj z wyjazdow (chociaz jesli ona kogos ma to i to nie pomoze.

Gość kałbojczyk
jak kobieta musi przemyśłeć to znaczy że myśli o innym ale póki co boi się zaryzykować LIFE IS BRUTAL a kobiety w szczególności

Gość wiesz co a
może ona myśli że ją zdradzasz, skoro Twoja praca wiąże sie z wyjazdami... Może cos sobie ubzdurała... a w życiu codziennym jest na Ciebie jakby obrazona, smutna czy nic się nie zmieniło?

Gość kałbojczyk
mmmmammma z ust mi to wyjęłaś ona nie jest już zainteresowana

Gość artprp
w dzień wszystko ok tylko w nocy porazka a od miecha siedze w domu zona niepracuje niewiem moze monotonia ja meczy

Gość stryjeczny brat jolki
Jean Reno ma taką kwestię w jednym filmie: jeśłi czujesz że coś jest do dupy to znaczy że jest do dupy co przekłada się zaufaj intuicji i nie oszukuj się sam

Gość mmmmammma
i co z tego ze mieszkacie w tym samym domu co rodzice przeciez Twoja zona jest wolna osoba i moze np wychodzic na miasto po zakupy do fryzjera itp ehhh chlopie nie znasz zycia. Gdybym ja miala zdradzac meza to sposob bym znalazla mimo ze tez mieszkamy obok moich rzodzicow ( w tym samym domu) a to jak sie zachowuje Twoja zona naprawde sugeruje ze ma kogos mowie Ci to jako kobieta bo wiem jak ja bym sie zachowywala. Istnieje jeszcze jedna mozliwosc ze jest na Ciebie o cos zla , lub dowiedziala sie ze np nie byles jej wierny. Radze szzcera rozmowe.

Gość stryjeczny brat jolki
jaka szczerość może być z kimś kto zdradza chyba szczerość w mamieniu możesz zadać jej trudne pytania ale patzrąc prosto w oczy to zaraz wyczaisz czy kręci Może jednak nie chcesz znać prawdy ...