Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bromocorn bromergon

bromocorn, bromergon kto zazywał je, ile przytył

Polecane posty

Gość bromocorn bromergon

pliss piszcie dziewczynki ile przytyłyscie i czy w koncu sie skonczy to tycie!! Ja zazywam juz 3 tygodnie bromocorn ile mam zatwardzenia zazywam pol tabletki. Troszke pomaga cykoria, maslanka ale malo!! Jak skuteczni4e pozbyc sie zatwardzenia??

Gość czy kaoqedw
halo czy nikt tego nie zazywał?

Gość agaciusia
ponawiam, bo mnie ciekawi?

ja zażywałam bromergon blisko rok czasu, pół tabletki dziennie i nie przytyłam w ogóle po nim. 2 kg przybrałam po clostilbegycie i estrofemie (leki na owulację), które brałam przez dwa lub trzy cykle (oczywiście tylko w określone dni), ale po bromergonie nic

Gość ja też biorę po pół tabletki
2 razy na dobę. Na razie nie przytyłam (ale dopiero 1 cykl biorę), za to mam zaparcia - do tej pory biegałam do łazienki kilka razy dziennie - teraz - raz na 2 dni. Lekarz polecił mi Radirex (rzewień) - bez recepty, ale niewiele pomaga.

Gość bromocorn bromergon
ja chyba przestane zazywac na jakis czas zrobie sobie diete kapusciana a potem znow zaczne kupilam w czwartek len mielony ale pomogł tylko na dzien!! Od poniedzialku dodam jeszcze rano na czczo szklanke wody i activie (choc mi sie juz przejadla) i jablko jedno codziennie - zobaczymy moze cos ruszy!!

Gość ja też biorę po pół tabletki
aha - i polecam czopki glicerolowe (też bez recepty). Efekt nie jest rewelacyjny, ale ważne, że w ogóle jest! ;-)

Gość bromocorn bromergon
szkoda ze nie mozna zazywac go dopochwowo!!