Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinka00

pomocy-brak okresu a ciaza wykluczona

Polecane posty

otoz od tygodnia spoznia mi sie okres zrobilam test ciazowy, ciaza wykluczona,test negatywny zawsze mialam okres jak w zegarku szwajcarskim czy jest mozliwosc ze okres zatrzymal sie ?nie wiem wiem pojde do lekarza , ale czy mial ktos taka sytuacje ????chcialam dodac ze zawsze mialam objawy czyli jak mialam dostac okres mialam nabrzmiale i bolace piersi i w brzuchu burczalo :)) w brzuchu burczalo normalnie jak przed okresem ale piersi -zero nic mnie nie bola

Gość karolinka innna
po tygodniu nie mozesz wiedziec czy jestes w ciazy czy nie,za wczesnie,ale jak ci sie sozniia tylko tydzien,to nie ma paniki

Gość karolinka innna
ale lepiej zrob test jeszcze raz za pare dni

no tak tylko ze ciaze powinno wykryc bo juz tydz nie mam @ boje sie ze moglam na cos zachorowac i z tego powodu @sie wstrzymal

Gość ona 20
Mi pare miesięcy temu spóźnił sie prawie 50 dni. A przedtem było wszystko idealnie co do dnia. Nie było to spowodowane ciążą w sumie do dziś nie wiadomo czym. Poszłam do lekarza i przepisał luteine i jest teraz ok. Może zbyt szybko zrobiłaś test, albo zbyt dużo stresów, czasami bywa tak że jakiś cykl jest bez miesiączki a później wraca wszystko do normy. Radze za jakiś czas powtórzyć test i bez względu na wynik wybrać sie do lekarza

dzieki ona 20 jeszcze raz zrobie test ,chociaz na ciaze sa nikle szanse zawsze uwazalam ale boje sie naprawde ze mi sie tak @wstrzymal zawsze mialam co do sekundy tylko w zeszlym miesiacu 2 dni wczeniej dostalam a teraz nie mam wogole dzieki ci jeszcze raz :)