Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 15, 2009 Wierzących jest więcej niż tych, którzy pobłądzili i zagubili Boga :) Wszędzie jest nas więcej: na ulicach, w sklepach i na kafeterii :) Więcej jest ludzi spełnionych niz tych błąkających się we mgle :) Wpisujcie się Wy, którzy wierzycie w Boga, może to da do myślenia tym niezdecydowanym jak np. anyżówka czy mod_errata? Wpisuję sie więc: Jania wzór do naśladowania, katoliczka, wierzę bardzo gorąco i nawet na torturach nie stracę wiary :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Marzec 15, 2009 Nie wierzę , nie czuję się spełniony , mój mąż tego nie potrafi , mozesz mnie wypełnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z rują Napisano Marzec 15, 2009 jeszcze jest więcej niedługo będzie mniej bo ludzie na oczy przejrzewają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Marzec 15, 2009 Bujaj się projekcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawa siedemnastolatka Napisano Marzec 15, 2009 JESTEM!!! 100% poparcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhh Janiu szkoda słów Napisano Marzec 15, 2009 głupie to forum się zrobiło :o Gówniarzeria nie rozumie tematu :o Są młodzi :o Jak im lat przybędzie - to wtedy zrozumieją słowa " jak trwoga to do Boga" a Sash popisuje się coraz bardziej wiedzą :o - i ma 17 lat ????? Stare pudło w dodatku zazdrosne :o - charakterystyczny styl pisania zdradza z kim ma się do czynienia:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli z kim Napisano Marzec 15, 2009 ?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 15, 2009 A ja uważam, że nigdy nie szkoda słów, jeżeli chodzi o ważne sprawy :) Poza tym mam wrażenie, że większość z nich się tylko popisuje, to taka moda wśród gówniarzy nie wierzyć w Boga? :o W głębi duszy jestem pewna, że więcej osób jest za Bogiem niż przeciw Bogu :o To byłoby zbyt smutne... :O . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadzia z Pomorza 0 Napisano Marzec 15, 2009 Janiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Marzec 15, 2009 Stare pudło , jak kto woli , żyj se w Bogu i daj nam swiety spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli z kim Napisano Marzec 15, 2009 dlaczego smutne ? mozna byc dobrym czlowiekiem bez Boga :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Marzec 15, 2009 Idź na moją lekcję religii , i posłuchaj co ksiądz gada do Nas:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Marzec 15, 2009 ja osobiscie do kosciola nie chodze od paru ladnych lat. nie ciesze sie z tego, nawet czasem mi tego brakuje,ale na ksiezy mam uczulenie. postepuje zgodnie ze swoim sumieniem i nie czuje ze jestem przeciwko Bogu, tylko dlatego ze nie chodze do kosciola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 15, 2009 Bez Boga nie mozna być dobrym człowiekiem, tak uważam :O Wam się tylko wydaje, że wiecie co to prawdziwe dobro... Nie wiecie, nie znacie prawdziwych trosk, nie wiecie co to ból, lęk o życie swoje i najbliższych :O Dla wszystkich, którzy wierzą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli z kim Napisano Marzec 15, 2009 Nie wiecie, nie znacie prawdziwych trosk, nie wiecie co to ból, lęk o życie swoje i najbliższych > nie nie wiemy :o co za glupoooota kazdy ma troski i cierpienia czy wierzy czy nie wierzy to nie jest zalezne od boga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 15, 2009 A co ma lekcja religii do miłości Boga? :o Wiem, że nie wszyscy księża umieją przemówić do młodziezy, ale ksiądz to tylko pośrednik :O Czytaj Biblię, módl się, pomyśl o tym, jaki sens miałby nasz żywot, gdyby nie Bóg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biało-czarna 0 Napisano Marzec 15, 2009 Jania - zgadzam się co do tego, że wiara to potęga, że miłość jest lepsza od pustki....dodam też że wiara to wielka cnota... Jednak nie sądzę, że prawdziwie wierzących jest więcej.... w większości są Ci błąkający się i wahający się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bart1980 0 Napisano Marzec 15, 2009 Janiu Wierzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barcie zloty janiu Napisano Marzec 15, 2009 twoja wiara na tym polega ze co trochę ublizasz komus na forum a pozniej kazesz kasowac? no prosze cie,nie badz obludny :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja nie i mam was w doopie Napisano Marzec 15, 2009 kto o kogo chodzi o janiene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Marzec 15, 2009 ktoś mnie szuka? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoke 0 Napisano Marzec 15, 2009 ..i tak wszyscy skończymy w piachu Ciekawe czy ci co wierza i nie wierza w Boga i tak mają przypisany taki sam los-zapewne tak,wiara wiec jest zyciowa zasadą i w zasadzie do życia sie odnosi i ogranicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach