Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jania wzór do naśladowania

Zobaczcie, że nas jest więcej!!! Wiara to potęga, miłość lepsza jest od pustki!!

Polecane posty

Wierzących jest więcej niż tych, którzy pobłądzili i zagubili Boga :) Wszędzie jest nas więcej: na ulicach, w sklepach i na kafeterii :) Więcej jest ludzi spełnionych niz tych błąkających się we mgle :) Wpisujcie się Wy, którzy wierzycie w Boga, może to da do myślenia tym niezdecydowanym jak np. anyżówka czy mod_errata? Wpisuję sie więc: Jania wzór do naśladowania, katoliczka, wierzę bardzo gorąco i nawet na torturach nie stracę wiary :) .

Nie wierzę , nie czuję się spełniony , mój mąż tego nie potrafi :classic_cool:, mozesz mnie wypełnić :classic_cool:

Gość z rują
jeszcze jest więcej niedługo będzie mniej bo ludzie na oczy przejrzewają :D

Gość ciekawa siedemnastolatka
JESTEM!!! 100% poparcia :) 🌼

Gość hhhhh Janiu szkoda słów
głupie to forum się zrobiło :o Gówniarzeria nie rozumie tematu :o Są młodzi :o Jak im lat przybędzie - to wtedy zrozumieją słowa " jak trwoga to do Boga" a Sash popisuje się coraz bardziej wiedzą :o - i ma 17 lat ????? Stare pudło w dodatku zazdrosne :o - charakterystyczny styl pisania zdradza z kim ma się do czynienia:o

Gość czyli z kim
?:o

A ja uważam, że nigdy nie szkoda słów, jeżeli chodzi o ważne sprawy :) Poza tym mam wrażenie, że większość z nich się tylko popisuje, to taka moda wśród gówniarzy nie wierzyć w Boga? :o W głębi duszy jestem pewna, że więcej osób jest za Bogiem niż przeciw Bogu :o To byłoby zbyt smutne... :O .

Stare pudło :classic_cool: , jak kto woli , żyj se w Bogu i daj nam swiety spokój 😭💤

Gość czyli z kim
dlaczego smutne ? mozna byc dobrym czlowiekiem bez Boga :o

Idź na moją lekcję religii , i posłuchaj co ksiądz gada do Nas:o

ja osobiscie do kosciola nie chodze od paru ladnych lat. nie ciesze sie z tego, nawet czasem mi tego brakuje,ale na ksiezy mam uczulenie. postepuje zgodnie ze swoim sumieniem i nie czuje ze jestem przeciwko Bogu, tylko dlatego ze nie chodze do kosciola.

Bez Boga nie mozna być dobrym człowiekiem, tak uważam :O Wam się tylko wydaje, że wiecie co to prawdziwe dobro... Nie wiecie, nie znacie prawdziwych trosk, nie wiecie co to ból, lęk o życie swoje i najbliższych :O Dla wszystkich, którzy wierzą 🌼 .

Gość czyli z kim
Nie wiecie, nie znacie prawdziwych trosk, nie wiecie co to ból, lęk o życie swoje i najbliższych > nie nie wiemy :o co za glupoooota kazdy ma troski i cierpienia czy wierzy czy nie wierzy to nie jest zalezne od boga

A co ma lekcja religii do miłości Boga? :o Wiem, że nie wszyscy księża umieją przemówić do młodziezy, ale ksiądz to tylko pośrednik :O Czytaj Biblię, módl się, pomyśl o tym, jaki sens miałby nasz żywot, gdyby nie Bóg :)

Jania - zgadzam się co do tego, że wiara to potęga, że miłość jest lepsza od pustki....dodam też że wiara to wielka cnota... Jednak nie sądzę, że prawdziwie wierzących jest więcej.... w większości są Ci błąkający się i wahający się

Gość barcie zloty janiu
twoja wiara na tym polega ze co trochę ublizasz komus na forum a pozniej kazesz kasowac? no prosze cie,nie badz obludny :o

Gość a ja nie i mam was w doopie
kto o kogo chodzi o janiene

..i tak wszyscy skończymy w piachu Ciekawe czy ci co wierza i nie wierza w Boga i tak mają przypisany taki sam los-zapewne tak,wiara wiec jest zyciowa zasadą i w zasadzie do życia sie odnosi i ogranicza