Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbuntowana333

Pytanie intymne...

Polecane posty

Gość zbuntowana333

Mam pytanie,czy tylko przez uprawianiem sexu ,,prawdziwego" traci się dziewictwo,czy poprzez analny,dotykanie,całowanie różnych miejsc ? chodzi mi o aspekt moralny.

Gość Biała-.-
Dziedzictwo można stracić w sposoby które wymieniłaś.To nie jest tylko kwestia kawałka błony.Dziewica jest czysta fizycznie ^^

Gość fghghgfhgfgh
Głupia jesteś. Jak obciągasz facetowi, jak dajesz się w tyłek walić, to jesteś dziewicą ? - owszem, jeśli chodzi o biologię, o błonę itd, ale tak naprawdę, to kurwą jesteś. A takie paniusie, które obciągają i dają się jebać w tyłek, ale nie w pochwę bo chcą być czyste są nienormalne i oszukują same siebie.

Gość zbuntowana333
Sam jesteś głupi!!!!!! i bez wuraglyzmów proszę, i nie nazywaj mnie ku*** bo mnie nie znasz idioto!!!

Gość zbuntowana333
i w woli wyjaśnienia ,,obciągasz facetowi, jak dajesz się w tyłek walić" nikomu tego nie robiłam!!!!!!!nawet swojemu chłopakowi co od roku z nim jestem,bo nie chcę ze względów moralnych,a chciałam sie tylko spytać z ciekawości i ze względów przyszłych,

Powiem tobie tak ... Bardzo dobrze, że nie spieszysz się do współżycia, bo na wszystko przyjdzie czas ... Nie wiem czy wiesz co to jest PETTING Oznacza to pieszczoty z partnerem. Taki wzajemny kontakt mozna uprawiac na dziesiątki sposobów. Tu wszystko może byc dozwolone poza jednym stosunkiem. Petting to etap do pełnej więzi seksualnej ( i wbrew pozorom bardzo przydatny w późniejszym życiu seksualnym), może byc zastępczą formą współżycia seksualnego. Celem pettingu nie jest wzajemne doprowadzenie do orgazmu choć i tak może być. Co do błony dziewiczej to może się zdarzyć, że przy pieszczotach np. palcem ... jest to możliwe PS Proponuje poczytać troche na ten temat, to zawsze się przyda Może na początek \"Sztukę kochania\" Michaliny Wisłockiej. Już kilka pokoleń wychowało się na tej lekturze

Gość zbuntowana333
dziękuję bardzo za zrozumienie przedmówcy;))