kasia1911 0 Napisano Marzec 15, 2009 witam moj malernki do tej pory od 1 od 7 tygodnia zycia pil bebilon pepti z racji podejrzenia skazy bialkowej po konsultacji z innym lekarzem okzalao z\\sie ze zadnej skazy nie ma i planuje zmienic malemu mleczko i amm dylemat ktore wybrac czy ebbilon czy bebiko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość telemaniaczkaaaaa Napisano Marzec 15, 2009 BEBIKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkkkkkkkkk Napisano Marzec 15, 2009 bebiko --jeśli cena dla ciebie nie ma znaczenia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gm fhfxsh Napisano Marzec 15, 2009 Oczywiście,że Bebilon Ciutdroższy ale lepszy. Sama zdecyduj porównując skład, gęstość, smak itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 15, 2009 cena w sumie jest wazna ale nie najwazniejsza slyszlalam ze wiele dzieco po bebiku ma problemy z kupkami i ulewaja a moze nan 1? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkkkkkkkkk Napisano Marzec 15, 2009 nan ma duzo żelaza,nie wszystki dzieci go tolerują ,duzo z dzieci ma zatwardzenia po nim bebiko---strasznie się dziadostwo pieniło ,dziecko nie pasował smak,mnie nawet zapach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 15, 2009 wasnie kazde dziecko inaczej nad nanem nie myslalam nawet bo kieyds dalam je malemu i starsznie po nim chlustal, bebiko kusi cena, bebilon jednak drozszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tinturintu Napisano Marzec 15, 2009 bebilon,moj maly na nim sie wychowal do bebika nic nie mam ale jak mama karmila brata znalazla w nim zasuszona muche,wiem,ze moze sie zdarzyc ale dla mnie to obrzydliwe,nawet przyjechala komisja sprawdzic czy nie mamy w domu syfu i sami jej tam nie wrzucilismy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 15, 2009 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beika Napisano Marzec 15, 2009 mleka tej samej firmy, Bebiko ulepszyli niedawno i nawet smakiem zaczelo przypominac Bebilon. Moj wcinal Bebiko i Bebilon i zawsze wszystko bylo ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 15, 2009 to dlaczego cena jet wieksza bebilonu? czy te immunofortis sa tak wane w rozwoju dziecka? moj synek 11 marca skonczyl 3 miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bebiko po co przepłacac Napisano Marzec 15, 2009 a pieni sie bo wstrzasasz za mocno jak lekko rozmieszasz to bez piany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 16, 2009 ktos jeszcze moze ma doczynienia z mleczkami tymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja corcia Napisano Marzec 16, 2009 na BEBILONIE od dawna, ma 5 m-cy, ma zatwardzenia, ale jej nie zmienię na BEBIKO, gdyż uważam, że co tańsze to gorsze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milka czekolada 0 Napisano Marzec 16, 2009 ja uzywam dla mojej corci od urodzenia bebilonu i nigdy zadnych problemow z brzuszkiem i kupkami nie miala.wiec polecam.warto poszukac w marketach bo czesto s apromocje i juz za 35 zl mozna kupic duze 800 g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 16, 2009 ja na allegro kupilam duze 800 g za 30 zl:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inek Napisano Marzec 16, 2009 bebiko daje już długi czas i nie ma problemu z niczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anabelkaaa 0 Napisano Marzec 16, 2009 W rossmannie jest promocja na duży Bebilon. A Bebilo po 10.60 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 16, 2009 memu dalam na poczatku ann to strasznie po nim chlustal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 16, 2009 napeno bym tak zrobila zobaczymy mam jeszcze 4 puszki ebbilonu pepti wiec je skoncze i jak bede przy ostatniej puszce bede powoli wprowadzac bebilon zwykly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 16, 2009 jednak chyba wybiore ebiko mam nadzieje ze mu spasuje gdyz teraz tez pije takie tyle ze pepti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muson 0 Napisano Marzec 16, 2009 po bebilonie mala wymiotowala dwie godziny! dziadostwo! sprobuj Hipp BIO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 16, 2009 HIPP??? nie znam nikogo kto by polecal te mleczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muson 0 Napisano Marzec 16, 2009 kazdy ma jakies preferencje, ja wybralam HIPP bo jest napisane, ze ekologiczne i mojej malej pasuje (teraz ma 8 miesiecy). Przestala ulewac i wszystko jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 16, 2009 moj tez ulewa nawet pijac bebilon pepti ale ma refluks i go leczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anakonda24567 Napisano Marzec 16, 2009 HIPPa osobiście nie polecam, u nas córka miała poważne problemy z zalatwianiem się i zatrzymywały się jej gazy, przez co bardzo bolał ja brzuszek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arbuzówka Napisano Marzec 16, 2009 a dlaczego dla dziecka z refluksem nie kupujesz mleka AR? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muson 0 Napisano Marzec 16, 2009 jak juz pisalam, kazda mama wybierze to co dla malenstwa najlepsze, czasami trzeba sprobowac kilku roznych marek, zeby wybrac odpowiednia. U mnie Hipp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1911 0 Napisano Marzec 17, 2009 nie kupuje takie mleka gdyz nie jest zbytnio ono polecane za to zageszczam mlezko nutritonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noga stołowa Napisano Marzec 17, 2009 nie jest zbytnio polecane?:D a przez kogo nie jest zbytnio polecane?to są rewelacyjne mleka dla refluksowców.Nie zawsze nutriton jest dobry i zapobiega ulewaniu.Mleka AR mają różne zagęstniki i każdemu dziecku pasuje co innego.No ale jak chcesz. pierwszy raz słyszę,że nie sa zbytnio polecane.Tym sie leczy dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach