Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss perfect

jak pozbyc sie wad i podreslic zalety---popracujmy razem nad swoim pieknem

Polecane posty

Gość miss perfect

Witam forumowiczki:) Zblizaja sie cieplejsze dni, coraz wiecej bedziemy odslaniac i pewnie nie jedna zacznie bardziej zwracac uwage na wszelkie urodowe niedociagniecia. W zimie jakos mniej sie przejmujemy bo puchowe kurtki kryja wiele, a zimno i szarosc na zewnatrz zniechecaja do robienia czegokolwiek. Proponuje abysmy wypisaly nasze najwieksze i najbardziej przeskadzajace defekty i sprobowaly sobie na wzajem doradzic jak sie ich pozbyc lub je ukryc, by stac sie piekniejszymi. Zachecam tez do wypisywania swoich zalet, ktorych podkreslanie moze odciagnac uwage od mniej idealnej reszty. Czekam na wasze wpisy.

Gość miss perfect
na poczatek zaczne moze od siebie...nad czym chcialabym popracowac? co mi przeszkadza?a wiec: 1. niestety jak to u brunetki moja zmora sa wstretne czarne wloski wszedzie gdzie ich byc nie powinno :/ metody ich usuwania coz...wyprobowalam prawie wszystkie oprocz wosku na goraco i depilacji laserowej, na ktora mnie nie stac niestety. depilator sprawdza sie super, ale tylko na lydkach w zasadzie i w okolicach bikini, ale nie ejst to najprzyjemniejszy zabieg kosmetyczny...reszta--zwykla golarka, ale pomaga na krotko :/ na szczescie zauwazylam, ze jakims cudem wloski odrastaja mi wolniej niz dawniej i sa jakby slabsze, mozliwe, ze to skutek tabletek anty... wszystkie rady w dziedzinie depilacji beda dla mnie cenne, zwlaszcza jesli chodzi o wrastajace wloski...przez co wlasnie depilator sprawdza sie u mnie tylko na lydkach...uda juz np. odpadaja... 2. maly biust...ehh coz...kazda rada ak go choc roche powiekszyc lub ulepszyc jego ksztalt bedzie na wage zlota...to chyba najbrzydsza czesc mnie moim zdaniem... 3. brak wciecia w tali. tzn. wcieci niby jest, ale poniewaz mam dosc szeroka klatke piersiowa nie za bardzo jest widoczne...to raczej trudno jakos zmienic, ale moz echociaz jakis optyczny rik??? 4. puszace sie wlosy, choc to nie jest jakis wielki problem bo wlosy mam ladne, krecone, geste, blyszczace, ale jak to jest z kreconymi pusza sie przy kazdej okazji i nic nie pomaga...a mi sie marza piekne gladkie wloski.... ZAlety: 1. super nogi 2. super pupa 3. super oczy ....to te najwazniejsze

Gość hula hoop
na wcięcie w tali, codziennie przynajmniej po 10 min.

Gość miss perfect
odnosnie depilacji o powaznie mysle nad laserowa, ceny nie sa jeszcze takie zle, powoli mozna by sie pzobyc tych okropnych wloskow...