Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judyta178

Przedlużanie włosów

Polecane posty

Gość Judyta178

Witam. Chciała bym sobie przedłużyc włosy. Chcę zastosować metodę micro rings. Nie wiem natomiast jakiego gatunku włosów użyć...czy najlepsze włosy beda indyjskie czy europejskie? Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.

Gość nie przeszkadza
wlosy slowianskie naturalnie powinny byc najlepsze, ale i sa drogie

Gość dfhfgjdfj
murzyńskie

Gość Judyta178
Nie chce doczepiac na calej glowie,tylko na wlosy z dolnej czesc glowy...pieniadze nie graja roli...chce byc poprostu zadowolona z efektu...kolezanka doradzala mi ze na najlepsze sa indyjskie...rosze o pomoc panie,ktore doczepialy juz wlosy...

Gość Guapetona
czesc kolezanka cie w blad wprowadzila zazdrosnica ja ide we wtorek przedluzyc metoda na tasmy wlosami indyjskimi bo mnie nie stac na inne, najlepsze sa wlosy slowianskie ale jesli masz proste wlosy to bez problemu sie dopasuja do indyjskich..metoda micro ring jest ochydna jak mozna wogole miec ja wplanach, metalowe kolka na glowie, raz ze to widac bo sie wlos rozdziela to jeszcze ugniata w glowe przy spaniu i przerywa naturalne twoje wlosy! dlatego ja ide na przyczepianie tasmy zreszta akurat byla tam klienka ktora tak robila i widzialam na wlasne oczy jak fajnie to wyglada i zdejmowanie nic ni eboli

Gość Judyta178
A na czym polega doczepianie włosów na taśme? Czy może fryzjerka doczepic je w domu bez jakichkolwiek utrudnień czy konieczne jest w zakładzie? Moje włosy są raczej proste...lekko się wywijają...czyli włosy indyjskie nie są złe?

Gość guapetona
nie sa zle, trzeba jedynie uwazac na chinskie...nie rob tego w domu,jak robic to tylko i wylacznie u fryzjerki masz gwarancje i jak cos pojdzie nie tak to ci doklei lub poprawi i przede wszystkim fachowo zdejmie, a dokleja sie taka tasma podobna do tasmy klejacej pasemnko po pasemku czekaj moze znajde linka co widzialam kiedys to ci pokaze ta metoda jest super na slabe wlosy i nie szkodzi niczemu

Gość Judyta178
Ja własnie mam bardzo słabe i cienkie włosy ....zaraz obejrze ten filmik....dziekuje za pomoc:)

Gość Judyta178
Mam pytanie...a czy to sie nie odkleji przy takim noszeniu na codzien,czasaniu,suszeniu lub po umyciu glowy?? albo jak bede chciala sciagnac te wlosy to czy nie wyrwa sie z moimi?

Gość nie róbcie tego świństwa
to jest tak nienaturalne, ja już z 50m potrafię odróżnić, że kłaki są sztuczne, to zawsze widać, takie nienaturalnie pocieniowane :)

Gość guapetona
ty to juz nie odradzaj nam nic..poza tym ja juz zdecydowalam, mylisz sie to jest teraz tak popularne i nieodlaczne jak fajny stroj czy buty...skonczylo sie narzekanie skoro nie mozna miec swoich i wiadomym jest ze przy naszym trybie zycia nie bede miec dlugich to dlaczego nie, rozumiem ze masz na mysli puste blondynki ktore przedluzaja sobie klaki sztucznymi wlosami same w domach no to nie ma sie cvo dziwic ze jest roznica jak sama ma zniszczone a dokleja sobie piekne i proste swiecace...z indyjskimi mozna robic co ci sie zywnie podoba...krecic prostowac suszyc ale trzeba byc ostroznym zreszta jak przy kazdej metodzie, idz do dobrego fryzjera ktory ma fach i niechg ci wytlumaczy dobrze..sama w domu spaprasz mowie ci a ja juz ide jutro supcio...bede mogla miec piekne fale i co tylko ze chce pierwszy raz w zyciu wole sie meczyc i uwazac przy stylizacji niz miec z gorki a wygladac jak przylizany drozdz

Gość guapetona
no cos ty bylam u fryzjera gdy zdejmowali takiej lasce, psikaja na to takim srodkiem i sama sie odkleja gdy jej to robili miala usmiech na twarzy, potem spowrotem zakladali. to nie ma wplywu na twoje wlosy, ale co trzy miesiace trzeba odkleic i przykleic wyzej bo wiadome odrosty. mozna te wlosy nosic w sumie rok a co trzy miesace idziesz i placisz tylko za ponowne podciagniecie

Witam ! Prawdopodobnie trafiłaś tutaj, ponieważ pragniesz mieć piękne, długie, gęste, lśniące, silne i zdrowe włosy, z którymi nie chcesz męczyć się każdego ranka. Na pewno nurtuje Cię wiele pytań, na które w internecie, wśród wielu niedoświadczonych osób, trudno znaleźć rzetelne odpowiedzi. Kiedyś miałam ten sam problem. Przedłużałam włosy wieloma sposobami, używając ich różnych rodzajów, zarówno w salonach fryzjerskich, jak i korzystając z usług świadczonych w domu. Spotkałam wiele osób (również w renomowanych salonach ! ) nie znających podstawowych zasad tej profesji, ale również wielu doświadczonych stylistów. Droga, którą przeszłam, wszystkie eksperymenty wykonywane na mojej głowie, a także ostatnie 2 lata przedłużania i zagęszczania włosów moich klientek pozwalają mi dziś mówić o sobie jako o profesjonalistce. Cena, którą podaje jest obniżona ze względu na fakt, iż przeprowadziłam się właśnie z Warszawy do Łodzi (gdzie nie posiadam żadnych klientek). Jaką metodę stosuję ? Istnieje wiele metod przedłużania włosów. Nie będę jednak ich opisywać, ponieważ informacje o nich można znaleźć na wielu stronach internetowych (jeśli jednak będziesz potrzebowała szczegółowych informacji na jakikolwiek temat, zadzwoń, odpowiem na wszystkie Twoje pytania). Ja przedłużam i zagęszczam włosy metodą MICRORINGS HAIR EXTENSION. Polega ona na łączeniu pasm Twoich włosów z pasmami do przedłużenia za pomocą specjalnych obrączek z sylikonem w środku. Stosuje tylko tą metodę, ponieważ uważam, że jest jedyną, która nie niszczy Twoich włosów i gwarantuje im piękny wygląd (również po 5 latach stosowania tego zabiegu, a nie jedynie za pierwszym razem). Oczywiście przy nieumiejętnym założeniu może osłabić cebulkę włosa, ale u mnie Ci to nie grozi. Co więcej, jeśli zdecydujesz się na metodę MICRO-RINGÓW i oddasz w profesjonalne ręce nikt nie zauważy, że włosy są doczepiane. Jakie włosy stosuje? Używam tylko włosów naturalnych NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI! Istnieją ich 3 rodzaje: indyjskie, europejskie i słowiańskie. Nie zakładam włosów indyjskich (ze względu na ich słabą jakość), ale mogę zrobić to na Twoją prośbę. Najczęściej proponuje klientkom włosy europejskie REMY z formułą TANGLE FREE-nieplątania, Gade AAA + czyli najwyższej jakości, VIRGIN, preparowane tak, aby nie została uszkodzona ich naturalna dziewicza struktura. Ich łuski zamykają się w dokładnie tym samym kierunku, co zapewnia długotrwałość noszenia i odróżnia je od innych dostępnych włosów. Przy odpowiedniej pielęgnacji będziesz mogła cieszyć się nimi nawet przez ponad rok. Włoski są mięciutkie, przyjemne w dotyku, lśniące, wyglądające w 100 % naturalnie i zdrowo, podatne na wszystkie zabiegi fryzjerskie, takie jak farbowanie, kręcenie, prostowanie, etc. Każda z Was jest moją chodząca reklamą dlatego też NIE LICZĘ ilości założonych pasemek (zakładam tyle byś wyglądała idealnie), na głowę przeznaczam min 100 g masy włosowej, podczas gdy inne osoby oferują Ci założenie 100 pasemek o wadze 0,5 g w określonej cenie w wyniku czego na Twoją głowę przeznaczone zostaje jedynie 50g włosów, a to nie da Ci gwarancji pięknego wyglądu. Wnioski wyciągnij sama. Włosy można nosic 3 miesiące, a po tym czasie należy je podciągnąć. Usługę wykonuję u siebie w domu, bądź u klientki. Do końca stycznia obowiązują ceny promocyjne. W dodatku, jeżeli skorzystasz z moich usług jeszcze w tym miesiącu już zawsze będziesz objęta niższą, specjalną ceną. Ceny ustalam indywidualnie w zależności od rodzaju użytych włosów, a także od preferowanej przez Ciebie długości. Przykładowo przedłużenie i zagęszczenie włosami europejskimi o długości 50 cm wyniesie Was jedyne 450 zł, podciągnięcie 150zł. W lutym, przedłużenie i zagęszczenie włosami europejskimi o długości 50 cm wyniesie Was 600 zł, a podciągnięcie 250 zł. Jeżeli ktoś oferuje Ci usługę przedłużenia i zagęszczenia włosów podając cenę niższą niż 600 zł nie licz na dobry efekt ! Przede wszystkim musisz zdać sobie sprawę, że nieprofesjonalne założenie włosów może okazać się tragiczne w skutkach. Co więcej, pamiętaj, że włosy najwyższej jakości kosztują ! W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić 669212660, wyjaśnię wszelkie wątpliwości oraz podam wszystkie informacje na temat pielęgnacji przedłużanych włosów etc. ps jeżeli po wykonanej usłudze uznacie, że jesteście niezadowolone zdejmę włosy i pobiorę opłatę w wysokości 100 zł za zmarnowany czas i materiały (ew.dojazd, przygotowanie, założenie i zdjęcie pasm) choć taka sytuacja jeszcze mi się nie przytrafiła :)

Witam, jeżeli chciałybyście skorzystac z moich usług (post powyżej) proszę o kontakt pod numerem 607127780 (NUMER PODANY WYŻEJ JEST JUŻ NIEAKTUALNY), bądź poprzez maila laady_m@wp.pl. Pozdrawiam :)