Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarzyna1213

Do wszystkich po,i przed rozwodem

Polecane posty

Gość sarzyna1213
To było do OKRESU.

Gość sarzyna1213
DO MILIA , I SŁODKIEJ , I WSZYSTKICH NORMALNYCH.Nie gniewajcie się jak nie odpiszę od razu.Albo piszcie nz mojego meila.Po prostu nie mam ochoty denerwować się pisząc z osobami niedojrzałymi emocjonalnie do poważnego życia.

autorze. powiem tak. dość cię rozumiem jeśli chodzi o twoją potrzebę pisania tu. sama jestem rozwódką i wiem jak długo ta sprawa mi się \"czkała\" (i czka do tej pory czasem). to dobry pomysł, że chcesz odpowiadać na pytania o unieważnieniu, z doświadczenia wiem że wspomożenie innych wiedzą zdobytą w trakcie trudnych doświadczeń pomaga inaczej o nich myśleć, nadaje im większego sensu. powiem ci jednak że wizerunek, który budujesz sobie tu na kafe jest tragiczny. opowiadasz o bardzo intymnych sprawach swojego byłego związku (na innym topiku...i do tego nie dbasz czy ktoś cie rozpozna po mailu czy numerze telefonu), piszesz peany na jej cześć. sorry ale u normalnej mądrej kobiety twoje wpisy krzyczą: TRZYMAJ SIĘ Z DALEKA JEŚLI NIE CHCESZ SIĘ BABRAĆ W CUDZYM EMOCJONALNYM GÓWNIE. Ja myślę, że wcale nie szukasz mądrej kobiety, ale kobiety psychicznie osłabionej (rozwodem) na którą będziesz mógł wirtualnie wylać swoje emocjonalne gówno. Najpierw zakończ emocjonalnie swoje małżeństwo, a później szukaj kobiety.

Gość sarzyna1213
Może masz i,racje.Po pierwsze nie szukam , po drugie wiem jakie ludzie mogą mieć problemy (chciałem tylko komuś pomóc,wiedzą,i doświadczeniem na ten temat).Fakt dałem się sprowokować jakiejś "głupiej kozie".Poza tym sam trochę sprowokowałem tymi "intymnościami" (czekałem na reakcje).Jestem z kimś,kto bardzo nalega na rozmowę dotyczącą mojej przeszłości,i to w najdrobniejszych nawet najbardziej intymnych szczegółach.Nie wiem jak o tym mówić? Ty byś nie chciała wiedzieć wszystkiego o kimś z kim chcesz się związać na całe życie,wiedząc,że jest po rozwodzie? Zdajesz sobie sprawę,że osoby po przejściach są na ogromnym celowniku! Chciałem przekonać się jaka będzie reakcja.Nie chce jej skrzywdzić(jak mówisz wylewać na Nią emocjonalnego gówna)Liczyłem się z tym,że jeśli zechce się z kimś związać,to będę musiał dać się obedrzeć z najbardziej intymnych rzeczy.Ja już przez tę gehennę przeszedłem w Sondzie Biskupim.Zresztą to niewiele zmienia-bo i tak muszę z Nią porozmawiać na ten temat.Co mam zrobić jak Ona chce wiedzieć wszystko o mnie? oskarżaj mnie,ani nie osądzaj.To był tylko mały procent tego czego doświadczają ludzie w Sondzie Biskupim.Jak jest to bardzo upokarzający proces.JA JESTEM JUŻ PO,I CHCĘ POMÓC INNYM.

Gość j_ko
Adwokat kościelny Diecezji Włocławskiej udziela bezpłatnych porad, a w sprawach powyższej Diecezji udziela bezpłatnej pomocy. tel. 661 437 833