Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocypomocypomocypomocy

POMOCY POMOCY POMOCY POMOCY

Polecane posty

dziewczyny kochalam sie z chlopakiem 6 lutego poszlam zrobic beta hcg 3 marca bo spoznial mi sie okres.Okres dostalam 4 marca czyli dzien po badaniu.Badanie wyszlo negatywnie mimo to wkrecam sobie jakies dziwne objawy mam pytanie czy po taki dlugim czasie badanie beta hcg wykryloby ciaze? i czym rozni sie b-hcg od zwyklego hcg??

Gość etve v
czego wy jestescie takie nienormalne???? :O:O:O masz ciote! badanie negatywne! nie jestes w ciąży! :O kretynko!! jestes za młoda na sex!!

nie no brak slow..

Gość etve v
na co??? na ciebie chyba!! o co ci chodzi :O

Gość etve v
dorosnij! a potem bierz sie za bzykanie! nie bedziesz zadawac takich glupich pytan!!

zadalam 2 pytania czy w dobrym czasie zrobilam test i czym sie rozni hcg od b-hcg na azdne mi nie odpowiedzialas..

Gość etve v
krew mnie zalewa jak czytam kochałam sie bez zabezp. w 12 dn. cyklu czy moge byc w ciazy??? albo - mam okres, test negatywny - a moze jednak jestem ciazy...? nosz. k..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ti si enie denerwowac? :p

heh, mnie też czasami szlag trafia jak to czytam, ale staram się to traktować jak dobry dowcip :)

Gość fedgghhh
a ile ty masz lat,

Gość .mlmklm
pomocy - przystaw cipkę do monitora to cie zbadamy hehe a Ty to chyba ladylady jesteś, pamietam jak zakladalas codziennie topiki czy mozesz byc w ciazy i pamietam ze byl to 6 luty.. przeciez ty sie nawet z tym kolesiem nie kochalas tylko palcem cie pedzlowal, dziecko idz do psychologa bo ginekolog ci nie pomoze