Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexyangel

co robicie jak wasz facet ogląda się za inną?

Polecane posty

do facet1965 - czemu uważasz że jestem chamska? bo nie daję się obrzucić błotem?

do facet1965: na wulgarne odzywki odpowiadam tak samo..ciekawe jak ty byś odpowiedział gdyby ktoś cię nazwał ,,głupim hu*em?

po za tym niestety nie rozumiesz o co pytam w tym topiku skoro piszesz że mój facet ogląda się za innymi..ciekawe wnioski wysnułeś..

obrazilas sie o glupiego chuja? dziwne no chyba ze jestes facetem gayem.kazdy wysuwa wnioski jakie rozumie z napisanego tekstu lub poniższych wypowiedzi.A jezeli wiekszosc,, zle,, zrozumiala to swiadczy o debilnosci autora

Gość swoja drogą
na ulicy nic, ale potem w domu paraduję tak, żeby się nie domyslił, w sexy bieliźnie i szpilkach, że niby szukam kolczyków po całym domu :) i jak się gapi i pcha łapki to wtedy przypominam sytuacje z ulicy dodając, że chcę widziec, tlyko jak gapi się na mnie, inne niech ogląda dyskretnie, albo ostatni raz widzi mnie w takim stroju. ps zdarzło się to przez 6 lat 2 razy ;)

albo przytakuję, że fajna dupa albo nic nie mówię. mnie to nie rusza. w jakieś głupie zagrywki się nie bawię.

Gość Lambii
Jak mój facet się ogląda za innymi, to dla zabawy na głos mówię \" słuchaj jak do Ciebie mówię a nie za dupami się oglądasz\" wtedy strasznie się peszy a ja mam ubaw:P.