Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śliwka w kompocie_

coś słodkiego

Polecane posty

Gość łohoooo
Pozdrawiam Trywialna sucz nie kuś bo Cie zjemy!;d nadszedl kryzys... zostal mi ostatni michalek i nie wiem co zrobic. zjesc czy nie zjesc oto jest pytanie...

Gość łohoooo
i ja pierniczki wcinam takie marcepanowe ze skorka pomaranczowa;d pychotka. a nad michalkiem jeszcze dumam;]

Gość łohoooo
domownicy nie sa swiadomi o istnieniu takich pierniczkow w naszym domu;d;d;d trzeba sobie radzic w zyciu;]

Gość łohoooo
no kurka ja tez jem;d ale co tam, przeciez jedno ciastko (na minute) mnie nie zabije;d a co nie zabije to wzmocni;d czyli logicznie myslac, jedzac ciasteczka stajemy sie silniejsze;d;d;d

Gość car z carycow
ja tez ciagle jem slodycze, od paru miesiecy mam napady na czekolade, mimo, ze nie nie przepadalam w przeszlosci za czekolada, ciagle kupuje batoniki, slodze herbate, slodze nawet platki w mleku, mimo, ze sa w miodze :D na szczescie nie tyje, jestem szczupla

Gość łohoooo
no widzisz, to ciesz sie razem z nami z tej zalety jaka jest nie przybieranie na wadze;d ja mam od cholerki paczkow i ciastek w domu;d mmmm to mnie napawa szczesciem i radoscia;d;d sczegolnie po niezjedzonym obiedzie- kasza kus kus-bleeeee:/

Gość łohoooo
o rany juuulaaa sluchajcie, ale sie dzis nazarlam... ja nie moge wchodzic do cukierni... bo trudno jest mi sie powstrzymac od kupna kilku ciastek tak jak bylo to dzis. 2 napoleonki i 2 eklerki a potem jeszcze paczek!o jejka padam na twarz

Gość łohoooo
nudzi mi sie, komu jeszcze sie nudzi?