Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandrast

ciąża e zapalenie jajników?

Polecane posty

Gość aleksandrast

dziewczyny pomóżcie,nei mam chwilo możliwosći wykonania testu, więc może na początek wy mi coś podpowiecie. kochałam sie z mezem. on skonczyl mi na brzuszek ale zaraz potem wszedl znow do pochwy, czy mozliwe ze moglo dojsc do zaplodnienia????? od tego wydarzenia minely 4 tyg..mnie bardzo bola jajniki i w ogole jakos tak cala lewa strona miednicy, mam dziwny twarszy brzuch i troszke mam wrazenie powiekszyly mi sie piersi.. aha no i najwazniejsze...okres spoznil sie 3 dni, po czym przyszedl ale skapy i trwajacy 1 dzien, potem 1 dzien przerwy i pojawily sie jednodniowe plamienia... nie wiem co sie dzieje... aha no i temp od 2 dni w pochwie to 37,4.. chcialabym dzidzie,ale boje sie ze to znow jakas urojona ciąża?jak wam to wygląda?moze dojsc do zaplodnienia bez wytrysku w srodku??

Gość aleksandrast
jeszcze mnie zaczeło właśnie łamać w krzyżu :( poradzcie coś bo nie wiem co myśleć, wkręcam się , a boję się że potem przyjdzie rozczarowanie jak zrobie test :( jak to wygląda na wasze oko?

nikt ci nie zdiagnozuje ciaży przez internetjedyne rozsądne rozwiązanie to doczekać do poniedziałku i kupić testjasne, że mogłaś zajśc w ciąę w sposób jaki opisujesz - to juz nie jest nawet stosunek przerywany, bo sperma przecież nie wsiąka w penisa tylko zostaje pod napletkiem i w cewce przedostając się do pochwy przy prenetracji w trakcie i po wytrysku

Gość aleksandrast
dzieki za odp. wiem ze nikt mi nie zdiagnozuje ciazy przez neta...chodzilo mi raczej o wasze poglady na ten temat....

Gość cxxcxx
kochana zacznijmy od tego za jajniki nie bola, to bol promieniujacy, taki sam jak w przypadku watroby ktora tez nie boli. Mam nadzieje ze zobaczysz dwie kreseczki ,trzymam kciuki i pozdrawiam

Gość wiktoria11
Duze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy,ale daj znac jak zobisz test.Pozdrawiam.

Gość aleksandrast
ok dam znac na pewno... :) tylko tak sobie caly czas mysle...no ja nie znam nikogo kto w taki sposob by zaszedl w ciąże..chyba naprawdę musielibysmy miec szczęśćie :)

Gość aleksandrast
up/

Gość aleksandrast
no i zrobilam test - wyszedl negatywny... :( to nie wiem czego objawami moze byc bol w krzyzu, klucie jajnika, dziwna miesiaczka i ogolne oslabienie :( czy test moglby sie tak pomylic?na tydzien po tym jak dostalam ten dziwny okres i na ewentualne 4 tyg od zaplodnienia?

Gość wiktoria11
Jesli robilas rano test to dobrze,ale jak mialas tylko plamienie i to nieprzypominalo okresu normalnego to ja bym powtorzyla test,moze za male stezenie hormonu ciazy w moczu,moze isc lepiej na pobranie krwi,moze masz jakies inne objawy,trzeba siebie obserwowac,ale z doza dystansu,ze w razie co byc przygotowanym na kazda mozliwosc.

Gość jjjk
ból w krzyżu taki jak podczas okresu to jajowód na 100%,też tak mam,może masz zrosty i dlatego nie możesz zajść w ciąże