Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipetysiąc

jak myślicie, możliwe jest..

Polecane posty

Gość ipetysiąc

zaliczyć wpadke w sytuacji gdy: dziewczyna regularnie, co do minuty bierze tabletki anty. od dwóch lat było wszystko ok lecz... w tym miesiącu przez dwa dni miała ostrą biegunkę a my sie bzykaliśmy po kilka razy dziennie z kończeniem "w środku" (biegunka moze osłabić wchłanianie tabletki itp itd) . pytam bo ostatnio taki pech mnie prześladuje... za 3 dni powinna dostac krwawienie ale juz sie kurwa stresuje...

Gość zgadza sie
kupcie test, jak miala biegunke to faktycznie moze byc w ciazy

Gość se
biegunka, wymiotowanie rozregulowywuje wszystko... dwuletnie branie tabletek moze nie pomoc.. poczekaj na krwawienie. jednak poziom hormonow jaki w tobie mimo wszystko sie kotluje moze wykazac nieprawdziwy wynik testu jaki ewentualnie za pare dni moglabys zrobic. O ciazy dowiesz sie EWENTUALNIE za jakies ... 2 tyg. czasem nawet nie.

Gość ipetysiąc
ipetysiąc = facet :) jak na razie to stresuje się tylko ja. dziewczynie nic nie mówie (ona jak zawsze jest wyjątkowo spokojna) wiec by nie burzyc jej spokoju nic o żadnym tescie nie będe jej wspominał. a tak poza tym... ale żeście mnie pocieszyli :(

Gość zgadza sie
stary tu nie ma co cie pocieszac trzeba realnie myslec, co ma byc to bedzie.a po ile macie lat??

Gość ipetysiąc
dziewczyna 20. ja 25. tak czy siak ja jakna razie wiadomości o ciązy do siebie nie dopuszczam. brrr... tak sie jeszcze zastanawiam jak to jest z tymi tabletkami. czy jesli zapomni sie wziąc jednej czy tam dwóch to zaraz po tym występuje owulacja? no choler to by trzeba mieć naprawde pecha

Gość niby wszystko ok lecz
hmmm nie ma jak sex kilka razy dziennie podczas biegunki... :classic_cool: :o

Gość zgadza sie
szkoda ze wczesniej nie zareagowales bo sa tabletki tzw. Po ktorych uzywa sie po stosunku, jesli ma sie podejrzenia ze moglo dojs do zaplodnienia ale to max do 72 godz po i na recepte te tabsy

Gość ipetysiąc
jakos wczesniej zupełnie nie dotarło do mnie że biegunka może miec wpływ na wchłanianie się tabletki. byłiśmy przekonani ze droga która musialaby pokonać jest na tyle długa ze na pewno się wchłonie. poza tym ta biegunka nie była przez cały dzien wiec był czas na bzykanko

Gość zgadza sie
nie mart sie, bedzie dobrze, za 3 dni bedziesz sie martwil jak cos, a do tego czasu do kosciola idz pomodl sie...dasz rade.