Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widergol

moja była aj aj aj bzyknąłem ją

Polecane posty

Gość widergol

Spotkałem swą byłą na delegacji na pewnej konferencji na którą uczęszczaliśmy ponieważ była dwudniowa ta konferencja trzeba było gdzieś przenocowac i zaproponowała mi nocleg u siebie a ja się zgodziłem. Gdy przyszła noc mialem się rozłożyc na podłodze to powiedziała mi ze co będę spał tam i że się zmieścimy na łóżku na pewno. A w łóżku wtedy w nocy przytuliła się do mnie, na początku ja nic ale potem się zaczęło i bzyknęliśmy się. Jakoś tak wszystko wróciło do mnie te dawne chwile i zapomniałem się. Ona po naszym rozstaniu wyszla za mąż potem po dwóch latach się rozwiodła a ja jej nienawidziłem. Potem mi przeszło jak po roku sobie znalazłem kogoś. No i problem w tym zdradziłem moją nie sądziłem że to się kiedykolwiek wydarzy. Ja do byłej nie chcę wracac, wolałbym zapomniec o całej sprawie i by to nigdy się nie wydarzyło. Gorzej że była chce do mnie wrócic. Moja chwila słabości to była, nie wiem co teraz zrobic i męczy mnie moralniak.

na pewno wszystko nagrała i będzie cię szantażować musisz jej uciąć głowę

Gość szparek
Jak mawiają stara miłość nie rdzewieje.

no toś się urządził. Masz moralniaka i w to ci wierzę.Ona jest bardziej cwana niż ty oceniałeś.Miała facet zadurzyła się w nim i się z toba rozwiodła Ty miałeś problem inaczej ustawić się w życiu i gdy się ustawiłeś masz stała partnerkę Ona została sama i miała ochotę na faceta a ze nie mogła sobie stałego znaleźć a trafiłeś sie ty naiwny to ciebie wykorzystała ... tak dokładnie tak to nazwałem bo my jesteśmy facetami i to normalne jak się śpi z laską a ona zaczyna prowokować to tak się to kończy.

Gość widergol
to nie tak, ona mnie rzuciła i wyszła za innego ja po roku sobie kogoś znalazłem innego ona rozwiodła się z tamtym po dwóch latach małżeństwa

Gość widergol
26, tyle co ja ale ja też jestem tu winny bo zdradziłem swoją obecną, jest mi zle. Coś wzięło nademną góre, Gdybym się oparł nie byłoby tematu aa mam ochotę rabnąc głową w ścianę

stary, podałeś jej chooja do dzioba a teraz masz pretensje do świata? żal.pl :O

wiem o tym że czujesz sie tym zdołowany ,ale my faceci inaczej do tego podchodzimy.Musisz zapomnieć Ona ma 26 lat i chce już kogoś do założenia rodziny bo coraz trudniej jej będzie znaleźć faceta na bzykanko,więc próbuje z tobą

Gość nie jesteś bez winy
Już gdy Cię namówiła na spanie we wspólnym łóżku to wiadomo o co chodzi. Nie udawaj, że się nie spodziewałeś. Trzeba było spać w wannie przy drzwiach zamkniętych, bo na podłodze też by Cię dopadła. Teraz musisz wymusić na niej przyrzeczenie, że da Ci spokój, a jak nie zgodzi się to chyba musisz uderzyć w skruchę i przyznać się obecnej.

właśnie masz swoją kobietęa innej pakujesz się do łóżka dziewczyna zaprasza Ciędo swojego łóżka o kurde facet ale jesteś głupi faceci jak zawsze myślą tylko fiutem i co teraz będziesz sobie wmawiał że to nie twoja wina że to jej wina każdy ma swój rozum...

ale jak puknął byłą to nie zdrada...po prostu jedna z jego haremu. czy oficjalnie są razem czy nie to i tak bez znaczenia bo ma prawo ja przelecieć. co innego obcą laskę lub zajetą. ale wolną i byłą dziewczyne można pukać nawet jak się jest już z inną...dziwne że tego nie wiecie:D